10

Анонимен

преди 7 години

Добре де както и да го погледнеш, обажда ти се Далай Лама или филанкишията и му се връзваш и даваш за непознат сръбски гражданин. Е т`ва е *** работа и то от младо момче или това момче е с някакво заболяване.

9

Обективен

преди 7 години

Младите от край време оо-лесно се лъжат, но после не си признават и не се оплакват, че са измамени и затива се шири погрешното убеждение, че мамят. само стари хора. Другата голяма заблуда е, че някои си мидлят, че тях не могат да ги измамят, а то може. Такива хора са много смешни след като и тях ги преметнат - виждал съм го.

8

Анонимен

преди 7 години

Ти, Големият умник, гледай да не им паднеш в лапите, тогава ще видиш кой кум, кой сват...

7

Анонимен

преди 7 години

Не пада възрастовата граница, а IQ-то. За 70+ годишни има медицинско обяснение, за този - не.

6

Анонимен

преди 7 години

Няма.За овце няма защита. Овцата я стрижат, доят и за награда я колят.Докато сте овце ще ви стрижат, доят, eбaт и колят.Като станете лъвове вие ще ядете другите, а дотогава так ще е.

5

stun

преди 7 години

На 100% този индивид живее все още с мама и тати. Профукал им е парите на ротативки и е измислил това за да не му се карат. Другият вариант е да е толкова ***, че дори и състезание за "най-*** човек" да не може да спечели.

4

1,2,3 и 4

преди 7 години

Дано и вас изработят кoпeлeтa нeдoклaтeни, да се научите кой е жертва и кой престъпник и никога повече не си подавате носа.

3

Анонимен

преди 7 години

Почвам да си мисля, че си го заслужават.

2

Анонимен

преди 7 години

постоянно се говори за тези измами, а и що за човек трябва да си да даваш пари, когато някой ти се обади. Как може да превеждат пари , когато някой каже, че техен роднина е зле. Най-малкото ще се опиташ да се свържеш с "пострадалия",стига това граничи с ...... Старите хора пак е по-верояно някой да ги преметне, но тях не ги оправдавам...

1

Пъзел

преди 7 години

От къде беше този ...