24

човек от народа

преди 7 години

на тоя нагляр да не му е стъпал кракът повече в бнб и да връща всички заплати които е получил от държавната хранилка,непременно да му се отнеме българското гражданство, тъпунгера да помни кога е съдил българия и българския народ

23

Нед

преди 7 години

Плащаме поредната издънка на Цвък Цвък с нашите пари , като се замисля те всичко плащат от там , от нашите джобове.Вчера премиера-слънце каза - Давам 226млн за образование -абе все едно от банковата си сметка ги дава.Какво даваш бе , парите от нашите данъци , с тях си купуваш подкрепа за изборите.Всички са навързани като свински черва в тая политика ,един уважаван бизнесмен или експерт не иска и да чуе за политика.До там я окъкахме!

22

Анонимен

преди 7 години

Това си е "Данък Цветанов"

21

Анонимен

преди 7 години

А прокуратурата тогава (пък и сега) участваше в миманса.ПОМНИТЕ ЛИ ГО ОНОВА ПРОКУРОРЧЕ НА ГЕРБ , ДЕТО СИ ДОНАЖДАШЕ ДЪЛЖИНАТА С ПИЩОВ . Роман (ли беше, да го опишеш?)

20

Анонимен

преди 7 години

КАКВО ДА СЕ ПРАВИ, ЦВЕТАНОВ БЕШЕ МНОГО СЛАБ РЕЖИСЬОР.МОНТИРАНИТЕ ПРОЦЕСИ БЯХА СРЕДСТВО ЗА РАЗЧИСТВАНЕ НА ТЕРЕНА ЗА ГЕРБАРИТЕСЕГА ЩЕ ПЛАЩА НАРОДАТОВА СИ Е "ДАНЪК ГЕРБ"

19

Анонимен

преди 7 години

Цялата държава съсипаха с тия Бояна- филм постановки. Което си е разчистване на сметки.Сега с лекарите се заядоха.Въпреки, че изгониха младежта от страната. Няма пари за заплати на лекари,после ще бъдат с ниски пенсии, но пари за бракувани ( от Турция) скенери за пръстови отпечатъци - имат.Назначени към Здравната каса- огромно количество инженери, в комплект с новите машинки на Москов, защото не работят. В половината случаи не реагират на пръстите на хората.

18

Анонимен

преди 7 години

Този цирк продължава.Пренесе се в болниците и аптеките.Малкото Винету - д-р Менгиме е тръгнало по същия път. Плащаме луди пари за инженери- контрольори на биометричните данни.За лекари- няма пари, ама за ***, дето въобще не работят - няма.

17

Анонимен

преди 7 години

Да ги плати банкенския вожд.Нали той тогава се направи на голем мъж,с показния арест.

16

до мучячос

преди 7 години

Аз съм цаца дребна риба. А рибите мълчат, дори едрите.

15

Анонимен

преди 7 години

Килъри, октоподи едно и две,калмари, миди,скариди, трактори, ремаркенца и още и още,това за шистака. Тиквата пък ги думкаше с РПГ, заради което пак сме осъдени. Министерството на Великите Рушветчии Ентъртеймънт има много филми,а резултат никакъв.

14

bluesky1

преди 7 години

Мдаа, ще плащаме на Цецо и Боко за телевизионното правосъдие...помните ли го този циркаджийски период!

13

Анонимен

преди 7 години

Поръчителите и изпълнителите да изплатят обезщетението, защото те са добре известни - поне този път.

12

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11Откога Цецо стана и режисьор? Твърде интелигентно за човек с неговия багаж!

11

Анонимен

преди 7 години

Да ги плати тоя пишман-режисьор, който искаше да снима екшън-правосъдие.

10

1

преди 7 години

До Анонимен-7защо те е страх да им споменеш имената,ами само Тенчо ли е,същия съд осъди България да плати обещетение от 1.5милиона на съпругата на убития Константин-Самоковеца,в Амстредам,пак слънцето и физкултурника са виновни,на така наречения ''октопод''Алексей Петров,също трябва да се плати 200000евро.

9

BURZUM

преди 7 години

Аз смятам че адресата на обещетението е правилен...когато един народ прави такъв избор е редно да си плати!

8

безпартиен

преди 7 години

Има начин държавата да си вземе парите от виновните лица и това го знаят всички добри адвокати.Друг е въпроса дали някой държавни служители ще предявят иск за нанесените щети на държавата.Един път да тръгне едно такова дело и може да се случат лавина от дела срещу престъпници облечени в държавна власт.Дано,дано ама ........

7

Анонимен

преди 7 години

Аааа да *** извинява Европейския съд. Спрямо въпросното лице вина имат конкретни лица а не цяла България

6

Професор

преди 7 години

Плащаме защото имаме. При Орешарски нямахме, имаме и ще платим. Само Герб!

5

Мучачос

преди 7 години

Всички допуснали гафа и нарушили закона ще бъдат ли санкционирани другарю Цацаров?Защо данъкоплатците да плащаме за чужди престъпления от длъжностни лица,които получават заплати от нашите данъци?