33

Анонимен

преди 7 години

До ЦОКО е ама не знаеш ,че погребалните агенции за вече са отделения за довършителни работи по клинични пътеки тъжно но факт

32

ЦОКО

преди 7 години

Крайно време е ЦАР БОКО I и неговото правителство да въведат и входна такса за ДРУГИЯ СВЯТ. Как така гратис да си заминиш от този свят. Входен билет и то по-скъп. Само така ще влезнат доста пари в царската хазна. Министерството на здравеопазването отдавна работи за увеличаване на отиващите към оня свят. Приходите ще бъдат гарантирани.

31

Някой

преди 7 години

Ами щом ще търсят пари от умрели,що не оставят пенсиите им на наследниците....нали?

30

?

преди 7 години

Ot Smetkata na sobstvenika v djoba na rabotnika. Kakvo pishe v schetovodnata politika na firmata (masaji, socialni pridonivki...), a moje bi razhodi po osnovnata deinost?

29

ТРЯБВА

преди 7 години

Тази идея е добра .Трябва да се разясни на Простите Коментатори , не става въпрос за ДДС , Данък Сгради , Данък Смет и Здравна осигуровка .Става въпрос за БИЗНЕСА и РАБОТОДАТЕЛИТЕ които крият Данъци и задължения към Работници .Правителството е прекалено Високомерно и не иска да обяснява на простите , така си навлича критики .

28

Анонимен

преди 7 години

Ей, как се кефя, като си представя, как от 2018 г. баба Кера от с. Горнийо баир, ще си декларира доходите по електронен път. Кеф. Ще сме първата държава в света с такива успехи. Всичко на масата, никакви тайни от държавата и хакерите. Един соцфактор-Гриша Филипов, щеше да дебне, кой кого онoжда, и да наказва шавливите. Апропо, а как ще стане с eбектронния подпис на баба Кера? С пръстовия отпечатък на другия тений - здравния, ли. Ей, много тении ни пият, бе.

27

loj

преди 7 години

Otkloniavat vi vnimanieto ot specialnite danachni oblekchenia na monopolistite, miliarderite, bankerite, zastrahovatelite, verigite magazini, offshornite orajeini, farma i energiini firmi i ot akcizite na gorivata i maslata...:-) osven tova i ot nelegalnia iznos na energia...:-) a i vie ne gi pitate za fondovata vi celenasochena nalichnost...:-)

26

Анонимен

преди 7 години

Няма как да се издържа тая гигантска разплута бюрократична пасмина. Бъдете човечни! С какво ще ходят в Гърция по празниците?

25

Анонимен

преди 7 години

До "анонимен" 22Е, кой да се заеме с "милионерите"?! Та нали точно тях сме назначили, избрали сме си ги, да "се заемат с мафиотите, с едрите крадци, с "узаконените" бaндити! Кой прави законите, средната и ниската класа ли - да, ама не. Тях ги няма, а ако ги има се подмазват, гушат се, увиват се за orpизка около твоите "милионери". Ботев го е казал най-добре - "топла соба, самун хляб парче сланина..." Затова ни виси на врата срамното петвековно петно...

24

Анонимен

преди 7 години

Задържително трябва и данък на още неродени и вече няколко пъти пропускат данъка на човекогъз при сранье.

23

Анонимен

преди 7 години

Поредният г.лупав законопроект, граничещ с морално престъпление и с прекрачване на границата на търпение към подобно законодателство. Все още морално, защото Законът за топлофикация си е ачик престъпен закон, който урежда грабеж чрез безвъзмездно ползване на чужда, на потребителите собственост, плащане за непоискани и за неизвършени услуги, за премахнати отоплителни тела, за определяне на такси по неприсъщи мерни единици, прехвърляне на задължения на доставчика върху потребителите и т.н.

22

слави

преди 7 години

тоя и от умрелите почна да събира данъци

21

Анонимен

преди 7 години

Пак отиват при малкия човек,чиято фирмичка фалирала.При големите мафиоти не смеят да пипат.Да живее БКП,БСП,ГЕРБ и всичките им клонинги.

20

анонимен

преди 7 години

Хазната може много лесно да се напълни,ама няма кой да се заеме с милионерите в България.Защо НАП не изискат от тях доказване на доходите?Да докажат как един младок на 27-28 г. изработи един милион лв.И той не е само един.

19

Анонимен

преди 7 години

Влади- наздраве

18

антиседераст

преди 7 години

Гласувайтуе пак за ГЕРБ. Ще имате начислени сметки за ток , парно , вода и др. и на онзи свят.

17

Анонимен

преди 7 години

Бизнесът иска това,бизнесът иска онова,аз пък като клиент искам да ми се издава касов бон,и то без да се налага да си го искам.Защото има заведения,знам едно в Русе кв.Чародейка,където оздават касов бон,но без логото на България.А НАП спи.

16

Анонимен

преди 7 години

А кога народът ще обложи държавата в лицето на този умен министър, с лихвите за четвърт и повече век за: 1. Лихвочислата!!! 2. Жестокият, садистичен ергенски данък, с който са наказвали хората, които не са могли да имат деца. Щом реституираха имотите, щом обезщетиха "пострадалите от комунизма"?! 3. Бригадирския труд, който за много хора надхвърла 1000 дни, а резултатите от него се "приватизираха" след 1990 г. от "честните" бизнесмени?! Всички обяснения без плащане на сумите са перде на обир!

15

gtf

преди 7 години

министър да мисли ...това все едно огъня да е мокър

14

11

преди 7 години

До Анонимен 8Добре де, насочи ни за кой да пускаме газове, кат си толкова запознат с дефекацията?