7

Шаран БГ

преди 7 години

Каква е неговата морална и възпитателна стойност? Нали уж изкуството трябва да ни ОБЛАГОРОДЯВА !?!?" За всеки влак си има пътници" И за тоя филм ще се намерят хора, които по-вече/или по-малко / да го одобряват ! Мнението идва от това-- кой какво търси в един филм.Познавах човек, който не излизаше от киносалона - беше МНОГО му харесал коня на Чапаев В.И. !?!?

6

Анонимен

преди 7 години

Трилогията я даваха по БНТ преди няколко години и беше със субтитри.

5

321

преди 7 години

Точно шведската версия ми е по на сърце - всичко изглежда автентично, естествено, перфектен кастинг . Американската версия ми харесва също, но е по холивудски лустросана, изпипана, някакси твърде дизайнерски пипната е визията на Лисбет, вижда се че стилистите са се старали да го докарат филма на атмосфера, на визия, справили са се, но този вледеняващ полъх от шведите е толкова по-истински, смразяващ е.

4

Ценителка

преди 7 години

Уникална поредица, актьорите са подбрани перфектно. Отдавна съм преминала през младежката възраст, но съм влюбена в Лисбет Саландер. Който не е чел трилогията, препоръчвам да я прочете, възхитителна е !!!

3

текста четоха...

преди 7 години

Много хубав филм! Неприятното е, че текста се чете от некадърни български артисти, които развалят качеството на филма!

2

Анонимен

преди 7 години

Този филм много ме развълнува. Има огромна дълбочина и е изигран невероятно!Всеки път ми става страшно, не мога да свикна, да забравя, да го приема за филм.Не съм чел книгата, но филмът ми направи силно впечатление.

1

Анонимен

преди 7 години

Много са добри и книгите и филмите. Препоръчвам.По изключение и американската версия с Д.Крейг също е излязла сполучливо, но шведските са си класика.