10

Анонимен

преди 7 години

До До 3Щведската е "Man som hatar kvinnor", което в превод е "Мъжете, които мразеха жените". Американската е "The Girl with the Dragon Tattoo", което в превод е "Момичето с драконовата татуировка"...Това, че някой гений е решил да прояви творчество в превода, не променя оригиналните заглавия. Поздрави

9

Анонимен

преди 7 години

Тези филми от Милениум с удоволствие ги гледах няколко пъти, като пътем прочетох и книгите. Досега съм срещал само един човек, който да не оценява като много добри филмите от поредицата, но не беше и недоволен. Всички останали се изказваха много ласкаво за поредицата Милениум.

8

Анонимен

преди 7 години

Заради филма прочетох и книгите. Съветвам ви да ги прочетете преди да гледате филма, иначе много неща остават неразбрани, просто филма е ограничен по време и не успява да покаже всичко, което го има в книгата. Е, и само филма да гледате пак си е добре.

7

Фен

преди 7 години

Американската екранизация е много зле, най слабият филм на Финчър. В Шведската версия акторите са много добре подбрани и са много по земни и естествени. Много по реалистичен. Това е филма който ме запали по скандинавските филми като цяло.

6

Анонимен

преди 7 години

Гледала съм само версията с Даниел Крейг и беше много зле. Адски тягостен, изтормозен, мизерен и изпълнен с насилие сюжет. Опитах се да разбера, защо толкова се възхищават на този филм, но не намерих подобаваща причина, освен, че мацката изглежда доста екстравагантно и май имаше готин мотор, ама другото е загуба на време. Може оригинала да е хубав, но ако е със същия сюжет определено, не си заслужава.

5

До 3

преди 7 години

"Мъжете които мразеха жените" е американската версия с Даниел Крейг, в тази статия не се говори за нея, отваряй си очите като четеш нещо!

4

до 3

преди 7 години

Е , виж в кой "сайт" си

3

Анонимен

преди 7 години

Само дето оригиналното заглавие е: "Мъжете, които мразеха жените"

2

до 1

преди 7 години

Хаха, много правилно :) Тоя филм сигурно преди 5 години излезе (на версия за компютър) и нямам зор да гледам повторение, наблъскано с реклами.

1

Анонимен

преди 7 години

По "телевизията" която никой не гледа