13

Анонимен

преди 7 години

С ТАЗИ НА БОЖИДАР ДИМИТРОВ СТАВАТ ДВЕ.

12

нова

преди 7 години

каменна глава - хубаво... но какво стана с главата на Севт трети - върнаха ли е в България?

11

Анонимен

преди 7 години

Това може да е глава на Тракийски цар,а не на Аполон- спомнете си Сараток и главата на Севт . Траките в оная епоха имали аналог на Аполон,но името му реално погледнато било малко по-различно и навярно не е изобразяван на скулптури. А да вярваме,че тази глава е гръцко а не местно производство е чисто безумие.

10

равносметка

преди 7 години

История бг е най- изпърдяното и тъпо предаване след Панорама .

9

Анонимен

преди 7 години

До фактЕ, ти чудиш ли се?Нали Г.Б. сам си каза в интервю, че когато кандидатствал за работа в телевизията, се класирал след 40-о място, но когато се стигнало до събеседване, взели, та харесали точно него! Е, как така бе, джанъм? Нали за да бъдеш водещ на телевизионно предаване, трябва поне да говориш правилно? А той години наред не можа да се отърве от граовското произношение!

8

А Божилов какъв е?

преди 7 години

Кумец на Лю.д.м.ила Жи.вк.ова!Ако имаш предвид същия Иван Божилов. Там са все такива. Ние тук се смеем, но е добре хората да знаят тези неща, та като тръгнат да търсят работа или да кандидатстват за докторантура, да заобикалят БАН отдалече.Защото, ако не си връзкар, в БАН вариантите за теб са три.Или изобщо няма да те вземат, или ще те използват докато ти извадят душата и ще си висшист-технически помощник (ти работиш, те взимат заплати за същото), или ще станеш "учен",но пак ще те експлоатират

7

факт

преди 7 години

Горан Благоев е комунист.

6

Ив .Божилов

преди 7 години

Христо Матанов е комунистически доносник под името Петър.

5

Анонимен

преди 7 години

Няма добро дело , неоплюто от простите българи.

4

Цецо

преди 7 години

Това с намирането в нива за картофи нещо не наред?!? Да не би за първи път да я е орал?!? Нещо ни взеха за големи балъци...

3

Защо така в БАН?

преди 7 години

Ами защото младият "юнак" археолог е зет на професор. Тъща му пък е доцент и ръководител на секция в друг институт на БАН. Съпругата на "юнака" също е доцент и ръководител на секция в още по-друг институт, пак в БАН.Така е в БАН. На бюджетна издръжка са.

2

А защо така ловко

преди 7 години

бе потулен случаят отпреди няколко години, когато "юнак" от Археологическия институт при БАН гръмовито обяви, че е открил първата скулптура на прабългарите, намирана по нашите земи? Тя също беше каменна глава.Оказа се, че е дело на скулптор от 60-те г. на 20-и век, направена като реквизит към филм.Нали има способи за определяне на възрастта на такива творби? Или този "юнак" с научна степен не е знаел дори и това?И какво последва? Наказание? Не! Направиха го доцент и ръководител на научно звено!

1

Агент Петър - Матано

преди 7 години

БД е комунистически доносник .