7

БТодоров

преди 7 години

Здравейте! Като български гражданин, живеещ в Англия пследните 10г, 5 от които в Лондон, не съм пропуснал да гласувам нито веднъж и не съм бил възпрепятстван поради недостатъчни изборни секции, дълги опашки и т.н. Да, организацията може да е по-добра, и съм сигурен че ще бъде, но всичко останало по отношение на отваряне на допълнителни секции, според мен са ненужни спекулации. От приятели и познати, също в Англия, научих че ще може да се гласува без проблем и броя на секциите е пре достатъчен. Б

6

Алекс

преди 7 години

До RadinaНе мисля че си права, Радина. И аз съм емигрирал и се интересувам какво става в България, но не мисля че трябва да си позволявам за определям с гласа си как да живеят хората останали там. Когато БГ действителността не те мачка ежедневно и си формираш мнението от "неутралните" (пфу) български медии как си представяш да имаш реален поглед над ситуацията?

5

Radina

преди 7 години

Този ШАРАН БГ( predi 1 chas) наистина си е шаран - какво си мисли той, че ние навън нямаме вестници , телевизия, не можем да четем на бълг. език и нямаме право да си кажеме мнението ?А между другото всеки ден сутринта първо си изчитам цялата бълг. преса и после местните встници и тогава почвам нещо друго да правя - НАЛИ ВЕЧЕ СЪМ ПЕНСИОНЕРКА И ИМАМ МНОГО ВРЕМЕ. А колко милиарда на год. се изпращат на майки и др. роднини във БГ иначе ще умрат хората от глад ? Защо това не се признава ?

4

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

преди 7 години

Забрана да се гласува извън пределите на държавата!Имащи право на глас са български граждани единствено със постоянен адрес в България:- За местни избори - постоянен адрес минимум 1 година!- За паралментарни , президентски или референдуми - 1 година назад да имат 6 месеца постоянно жителство в България! Ииии доста неща ще се решат... Много е просто! Но не искат! Да оставим настрана и че купуват гласове за да прикрият истинската измама с преправянето и подмяната на изборните протоколи....

3

Анонимен

преди 7 години

Ами ние избягахме щото сме оправни. Останаха програмисти, мамини детенца, шуробаджанаци на сладки постове, некадърници, мейнгъли и пенсионери. Ние един ден ще се върнеме и не искаме хора които не знаят къде се намират да определят кой ше коли и беси.

2

Шаран БГ

преди 7 години

И още !! С какво право гласува Асан от Измир или Пенка от Манчестер за политици тук, които да смъкват данъци от моя гръб и да ги харчат по тяхна воля???? По сиромашия бием целия ЕС, по величина на пенсии сме на дъното, по цени - плащаме всичко много по-скъпо. И наши и чужди съдират по седем кожи от гърбовете ни!! И на всичко отгоре Иван от Ню Йорк ще определя кой да ме язди!?!? Това на какво прилича ? Срам и позор за БГ управниците !!!!

1

Шаран БГ

преди 7 години

ЖИВЕЕЩИТЕ И РАБОТЕЩИ В ЧУЖДИ ДЪРЖАВИ / ДОРИ И В ЕС/ НЕ ТРЯБВА ДА ИМАТ ПРАВО НА ГЛАС ПРИ ИЗБОР НА УПРАВНИЦИ В БЪЛГЯАРИЯ !! Те живеят и работят при други политически и икономически условия, плащат данъци на други държави !! Притежанието на паспорт за българско гражданство не е документ, който да позволява на даден човек да избира депутати и президенти тук !!!Същите политици, които те избраха,ги прокудиха извън България !! За кого тогава гласуват ?? Как разбират кой е добър и кадърен ???