27

13

преди 7 години

До Анонимен:Партийният секретар,възпитаничката на рабфага,кариеристката,ренегатката,отпадъка на БКП ,ЩЕ НИ ВОДИ към ЕВРОАТЛАНТИЗЪМ.*** народ, прости водачи!

26

Анонимен

преди 7 години

АКО СЕ ГОВОРИ ЗА СВЕТЛА ЖЕНА, ТОВА НЕ СЕ ОТНАСЯ ЗА ЦЕЦКА, ЗАЩОТО ТЯ Е ТЪМНА ЛИЧНОСТ

25

Посмали

преди 7 години

До нОмерътВНОСЪТ НА СТОКИ в БЪЛГАРИЯ Е 93 % !А посмали малко(***...го)

24

Анонимен

преди 7 години

Ако Радев спечели такова развитие ще пада та ум да ти зайде.Ще има да строим комунизма наново та ушите ще ни пукат.Както казва комшията:-Комунизма го градих, за втория път да си търсят хора.

23

Анонимен

преди 7 години

и какво точно каза астроложката ? и какво предрече? ........и този има шанс,и онзи има шанс...???????????????

22

Анонимен

преди 7 години

Опреди 50 и повече години слушаме за това прословуто развитие на България . Не се ли разви достатъчно държавата за да е в едно приемливо , оптимално състояние .Какъв е сега този нов , 27 - годишен период на развитие.Със сигурност , това не е период за разпущане на коланите , а си е *** борба за оцеляване .

21

Анонимен

преди 7 години

Тези прогнози и аз мога да ги дам.Всеки който що годе се интересува от политика,следи събитията и нагласите на електората,ноже да каже същото.Така,че номероложке заври си прогнозите там,където слънце не огрява и не ни губи времето с тях.

20

Kitov

преди 7 години

До Анонимен 12Възможно е, само че няма да е сега, тъй като всички кандидати със шанс да спечелят (вкл. и кандидатът на ГЕРБ) са мъже.

19

българин

преди 7 години

НЕ НИ НАБИВАЙТЕ В ГЛАВИТЕ ПРЕДИМСТВОТО НА ТЕТКА ЦЕЦКА!ДОРИ САМО ФИЗИОНОМИЯТА И ВДЪХВА СЪМНЕНИЕ В ИНТЕЛЕКТА И.ДАНО ТОЗИ ПЪТ НАРОДА СЕ СЪБУДИ И ГЛАСУВА ЗА ВСЕКИ ДРУГ, НО НЕ И ЗА ТАЯ КРАДЛИВА ШАЙКА ОТ БИВШИ КОМУНИСТИЧЕСКИ СЛУГИ И ТАРИКАТИ!

18

Анонимен

преди 7 години

посоката е ясна ЕВРАБИЯ.новото европейско робство донесено на българия от демонокрацията

17

Анонимен

преди 7 години

ТАЗИ СЕ Е ПОБЪРКАЛА ОТ СМЕТКИ

16

за в Бачик ...

преди 7 години

До Анонимен"Кой сега е номер 1 " ?Номер едно отново са САЩ , мизерия и заеми , бежанци и роми с ПРАВА .БЪЛГАРИЯ ПРОДЪЛЖАВА ДА ПОТЪВА С ВСЕКИ ИЗМИНАЛ ЧАС .Е , ............ КОЙ Е НОМЕР 1 ?БЪЛГАРИЯ ОТНОВО ЩЕ Е НОМЕР , ..............1001 !

15

нОмерът

преди 7 години

Боци да подава оставката , НИКАКВИ РЕФОРМИ В ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ..Това показа на практика ГЕРБ , и аз се отказвам от ГЕРБ , ни вопъл ни стон , само СОБСТВЕНО АЗ .Държавата се крепи на ЗАЕМИ , ВНОСЪТ НА СТОКИ в БЪЛГАРИЯ Е 93 % !Народното Недоверие в държавните институции е 97 % ....НЯМА ДЪРЖАВНОСТ!

14

Анонимен

преди 7 години

"Бъдещият президент ще бъде или Цецка Цачева, или Румен Радев, или Ивайло Калфин, или Красимир Каракачанов, или Пламен Орешарски, а може би и Трайчо Трайков, или някой друг"ЕГАТИ ПРОГНОЗАТА!

13

бай иван

преди 7 години

След третата ракия и аз почвам да чувал гласове от отвъдното. Лекаря ми каза, че няма проблем, че чувам тези гласове. Важното е да не споря с тях.

12

Анонимен

преди 7 години

звездите й го говорят. Ха ха ха.

11

Анонимен

преди 7 години

Имаше нещо казано преди години , че светла жена, като застане начело на България ще тръгнат нещата на добро.

10

Тиквократ

преди 7 години

Значи още 27 години тиквокрация!

9

Моля Ви,обяснете!

преди 7 години

Защо вота в Днес БГ е винаги толкова затруднен? Защо спирате възможността на читателите си да изкажат своето мнение свободно,а не избирателно? защо сте толкова недемократични,а пристрастни?......Жалко!

8

Анонимен

преди 7 години

избори в Балчик за общинска съветнициВМРо 26 процента - 6 съветникагерба 22 процента - 5 съветникаБСП 17 процента - 4 съветника...................АБв - 4 процента - 1 съветникКой сега е номер едно?