13

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАко ще ми плащаш сметката за тока дето ми е да отопля цяла къща,веднага ги махам кюмбетата,но се съмнявам да имаш излишна хилядарка всеки месец,защото аз със сигурност нямам.А това дето го баеш за 17 век,ами само да те светна тоя ток де ти светва крушката като цъкнеш копчето се получава главно от горенето на тонове въглища в централите.

12

Анонимен

преди 7 години

дано поскъпне още ,не мога да си отворя прозореца зимата от тия селяни с кюмбета

11

Анонимен

преди 7 години

В нормалните страни и няма тормоз със шумни климатици.Мен ми разбиха здравето и съня предните зими съседите !!!А дървата са къде къде по малко вреда за човешкото здраве от това да не може да спиш нощем.Ама който го е преживял, той ме разбира

10

Анонимен

преди 7 години

в нормалните страни много отдавна е забранено,нито се палят печки вътре нито има комини,НО-там нещата са други,там хората не са роби,там живота е нормален,заплатите също,законите също,та,хората им е по изгодно да са си на газ,аз за 2 месеца(понеже там ток,вода и газ се плаща всяко двумесечие,а не всеки месец),та там за 2 месеца съм плащала 70 евро за газ,хем имаш топла вода постоянно,топло постоянно,печка на газ,и така е живота,Но кога и Тук ще станем така?и докато станем така,ще си горим дърва

9

Дедо Шмърк

преди 7 години

Че кой будала купува дърва есента, язе си ги вземам лятото на тънка цена хем да поизсъхнат от слънцето и жегата на двора пък сега вече за котела мислим!

8

Баце

преди 7 години

До 1Така требе - мит'ряла требе да се клати докато поумнее!

7

1

преди 7 години

Вижда се, че искат да принудят хората да се отопляват на ток и парно.И като забранят дървата какво? Хората, след като не могат да си позволят да си купят дори дърва ще горят гума,талашити, пластмаси, стари обувки и дрехи, абе общо взето ,кой каквото намери. Тогава няма да мирише на кюнци а направо ще сладни в устата, което значи ТОКСИЧНО!

6

Анонимен

преди 7 години

Дървета са създадени да отопляват, горат . За това казваме гора, на териториите с дървета. Няма замърсяване, ако са сухи... *** е тор. Естествено кръговрат, не като при другите горива

5

xaxa

преди 7 години

Карайте на студено. Доказано е че е много полезно - вижте хладилника как добре сеотразава на продуктите.

4

Анонимен

преди 7 години

Супер, и без това отоплението на дърва е супер-вредно и неефективно! Направо да забранят дървата и тва е! Не може всяка зима всичко да мирише на кюнец, да не живеем в 17-ти век?!?!

3

Анонимен

преди 7 години

Пепе, държавата доближава цените, на дърва и въглища, до цената на парното за отоплителен сезон. Парното, за 65 кв.м. парно е 1100 лева за сезон. С толкова пари, на твърдо гориво, до сега се отопляваха 140 квадрата.

2

пепе

преди 7 години

Да четат тези столичани в повече, които реват колко им било скъпо парното!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Браво Бойко - само така, геноцод до дупка за това просто племе, което сега пък ще избере Тьотка Цьотка.