8

номера

преди 7 години

В центъра на София централни хали касиерката в закусвалнята не връща ресто и не издава касов бон, ако ги поискащ те обвинява за измамник на висок глас.

7

Анонимен

преди 7 години

В София местата за просия са разпределени и просяците имат работно време. Един проси 2 часа, после идва друг на негово място. Често се бият и гонят около черквата Св. Неделя за място и тогава виждаш как захвърлят патериците и тичат като млади кончета:)

6

Анонимен

преди 7 години

И по другите градове има такива просяци,които по различни начини лъжат хората и предизвикват съчувствието им.Слагат табелки,че са неми,или че събират средства за болен човек.Кметовете да не дремят,а да вземат пример от Смолян.

5

сминдух енд чесън

преди 7 години

Повече полза ще има ,ако кмет и подчинени имат забрана да стъпват в общината

4

До 2

преди 7 години

Проблемът ще се реши не посредством определянето на места, където да седят просяци.Друго е необходимо - щом е пълнолетен под 65 г., му се посочва работно място. Най-малкото - предлагат му се 10 дка земеделска земя за временно ползване. Ако откаже и продължи да проси - принудителен труд!Ако има деца, принудителният труд е задължителен, защото вече се задушихме и ние престанахме да раждаме, за да храним децата на такива същества.Просията е вид изнудване, а изнудвачеството е наказуемо!

3

Анонимен

преди 7 години

и с какво я заплашват? С влизане в затвора, където ще я хранят и поят на корем, ще лежи по цял ден и ще гледа кабелна телевизия?! Че за нея това е курорт! Даже и с отнемане на децата не могат я уплаши - просто ще си направи нови

2

Анонимен

преди 7 години

И кои са разрешените места за просене?

1

BURZUM

преди 7 години

Taя е от нашите