65

ххх

преди 7 години

всяка жаба да си знае гъола. иначе циркът е голям.

64

х

преди 7 години

за къде напира тази жена. кандидатства за генсек на оон, а не може да говори гладко на английски. да не говорим за френския, к. също би т/о да бъде задължителен. не може да води разговор, дискусия, да отговаря на въпроси. като говори няма очен контакт, смешно ръкомаха с ръцете. личи си, че това не й е привично. визията й отговаря повече на финансист, счетоводител, но не и за дипломат.

63

х

преди 7 години

кристалинка днес "смая" оон-то. представянето беше в стил ала руми желева. груб български акцент, не отговаря точно на въпросите, на моменти дори не разбира какво я питат. да не говорим, че й липсва финес и дипломатично излъчване. не говори (но може да чете) и френски? не разбирам за къде така напира, със цената на всичко? за какво бяха всички тези циркове?

62

Анонимен

преди 7 години

До Истина.Много си вярваш.Аз,не искам да ме представлява наследница на убийци, която ,като член на БКП-БСП по времето на Виденов откраднаха 300 милиарда лева,с кръвен брат ,който иска избитите българи от комунистите да му ги сервират със мезе.Такива,като Бокова изведени от страната на важни постове по времето на БСП,за да не им се търси сметка са много.Един от тях е разсипника Гоцев.До сега комунистическата ***,която властва и до днес открадна от народа 1 трилион лева,освен,че го и уби.

61

Анонимен

преди 7 години

Не, както са казали руснаците според тях решението за кандидатурата на КГ не е самостоятелно БГ решение.Просто САЩ демонстрират влияние.Политиците са като състезателни коне.В случая на карта е кариерата и на двете българки- те са само средство.

60

Бай Шиле

преди 7 години

Лелче, стига общи приказки. Да започнем със Сирия - кажи един план как да оправим кашата там?Аааа сетих се, то ООНето става само за борба с глобалното затопляне.Останалите неща ги решават бай ти *** и Обама

59

Анонимен

преди 7 години

Евала! Защо ли не ни трябва никой да пази казана? Веднъж имаме силен кандидат и реален шанс българин да оглави ОН и не можем да се обединим. И аз не бях особен фен на Кристалина, докато не видях, че е един от най-добрите комисари. Ирландския комисар ми каза на един мач, че тя е един от най-авторитетните му колеги. Не че той е умник или нивото в ЕК е високо, хвани единия, удари Юнкер... Но тя се откроява и поне не се срамувам от избора на България (който помни провалената кандидатка ще разбере).

58

Анонимен

преди 7 години

В момента към СС на ООН освен постояннитв членки-САЩ,Китай,Русия,Франция и Великобритания са избрани още 10(до 15)-Ангола, Венецуела, Египет, Испания, Малайзия, Нова Зенландия, Украйна, Сенегал, Уругвай, Япония.Бокова при последното гласуване е била 5-та със 7 гласа за, 5- против и 3 въздържали се.За поредно гласуване начело е Антонио Гутериш от Португалия.Желанието е тази година да се избере жена председател на ООН.

57

Истина

преди 7 години

Бойко барабата и той ни предаде.

56

Истина

преди 7 години

Тая ще ни напълни с Ислямисти. Вън! Продажница и служителка на Обама, Меркел и Сорос.Тя не представлява нито мен нито моите близки и роднини. Предател да те представлява- Срамота! Сигурен съм, че ако Българския народ научи каква е, ще има масови протести.Да се избере Бокова!

55

Анонимен

преди 7 години

Кандидатурата на Ирина Бокова е подкрепена от правителството на ББ официално от февруари до септември тази година.След 26 септември ББ снема подкрепата от Ирина Бокова и вкарва втора официална кандидатура на България тази на Кристалина Георгиева.Това е невероятен дипломатически гаф, безпрецедентен в историята на ООН.

54

Истина

преди 7 години

Бокова е добрия вариант защото няма да бъде слуга на Соровите и Обамовите елементи.Народа е за Бокова!

53

Анонимен

преди 7 години

Има заседание на Сувета за сигурност към ООН, чийто председател в момента е Русия, а не общо събрание на ООН.СС към ООН има 5 постоянни членки и сред тях не е нито Нова Зенландия, нито Полша или Латвия са членки на СС към ООН в момента .Журналистите сте прости и необразовани.Апропо, Бокова продължава да участва сред кандидатите, НО НЕ Е ПОДКРЕПЕНА ОТ БЪЛГАРИЯ.

52

Анонимен

преди 7 години

Упс, сгреших-мъж от Южна Европа-Антонио Гутериш.

51

Кристалина е подлога

преди 7 години

Американска подлого. Я кажи като отиде в Хасковският край и пред хората каза - нали се оплаквате , че се обезлюдява. Ето, ще заселим бежанци и ще по този начин няма да да има празни села.Някой да ми каже- кой истински българин, който го е грижа за България ще каже нещо такова? И тази ще я правят шеф на оон и за една бройка кандидат за президент на България. СРАМ, СРАМ И ПАК СРАМ

50

Наблюдател

преди 7 години

По време на изслушването на Кристалина Георгиева, столът на представителя на Руската федерация остана празен.

49

Анонимен

преди 7 години

Е, световните сили няма да допуснат с компроматни интриги да се стигне до върха.Да, ред е на жена и то от Източна Европа да е председател на ООН, но явно ще е мъж от Източна Европа.

48

Анонимен

преди 7 години

Тролчета, яд ви е, че Кристалина говори няколко чужди езика, защото сте прости и неуки. Вие не сте способни да научите български език, а камо ли някой друг език, включително и руски.

47

Анонимен

преди 7 години

Втори дубъл на компроматно кариерно израстване, ако сте забравили първият беше срещу Румяна Желева и защото е ред на шеф на ООН от Източна Европа, ана наистина ли вярвате, че подобно нещо може се случи извън ЕС?!Е, светът все още не е полудял!

46

Рейс 204

преди 7 години

Русофилите се пукат от яд!