166

Пенко

преди 7 години

" В Брюкселската баня нищо се не види... само някой пъшка...газове друг пуща !...Ех дойче ...ех кеф ...дойче.дойче веле...голам.голям кеф !" Двамата от "сирийския център "бъркат :жертвите са 9503 ,цивилните 3802, децата 901 ...БУМ !!! Загиналите войници са 100 003-2-1 БУМ !!! Садам беше сунит...май не беше уахабит...но май беше салафит...дали пък не беше уахабит /все пак/???

165

Боби

преди 7 години

До П.ПетровРусия след като САЩ доказаха с действията си че няма да направят нищо срещу ИД увеличиха броя на самолетите си до 12 Су-34, 8 су-30, 4 су-35, 12 су-24 и вероятно отново ще долетят су-25За една година рашките направиха 17000 полети загубили са 1 Су-24(свален от Ф-16), и по един Ми-8(повреден и последствие унищожен на земята), Мй-35(свален) и Ми-28Н(Разбил се)

164

П.Петров

преди 7 години

Сирия може и да е загубена кауза за Русия, но и Щатите няма да я спечелят, нито ще спечелят положителното отношение на арабите.Следователно цялата работа в Сирия, Ирак и Либия е с цел да се "редуцират" арабите и да се печели от продажба на оръжие. Затова, конфликтът умишлено се протака и подхранва, както от Русия, така и от Щатите.

163

Паметлив

преди 7 години

Поведението на Путин спрямо Сирия може да е загадка за късопаметните,но не и за тия,които следят нещата!Сирия е просто част от дългосрочната стратегия на Путин.В момента тече Световна война,но в софт вариант,има мелета за заемане на по-добри позиции(Грузия,Украйна,Сирия),но острата фаза(ядрени атаки) е далече.Засега.САЩ опитват да унищожат Русия по всякакъв начин,но успехите са само частични,а някъде и губят.Провали имаше и в дипломатическия натиск, и в икономическия.Ще има и във военния...

162

Анонимен

преди 7 години

Въпросите от този сорт имат една едничка цел. Да скрият от болните Ви съзнания истината - агресивните фашизирани действия на САЩ и НАТО през последните 50 години спрямо целия свят, включително и Европа!

161

Анонимен

преди 7 години

Обеснявам защо му тряьва всичко това на Путин: Ако преди година РУСИЯ не беше се откликнала на молбата на Башар Асад сега в Сирия щеше да има терористична дьржава която да прехвьрля терористи в Русия и средна Азия и да и да тероризират руснаците нещо като в Ница хахаха

160

Анонимен

преди 7 години

"Колебливостта на Вашингтон"потънаха безвъвзратно американските инвестиции за умерената опозиция, която снабдяваха дълго с оръжия и боеприпаси за да насилват християнското и язидското малцинство. Идват края на краварите, слугите им реват

159

Анонимен

преди 7 години

Обяснения за действията на Путин от ***. Да чета ли? Въпроса е риторичен. Името на автора в подзаглавието, моля.

158

Анонимен

преди 7 години

Путин според дойче веле (каквото и да означава това) дърпал дявола за опашката.Но явно нямат предвид ислямска държава,а противопоставянето му на САЩ. Т.е.според велето дойчевото САЩ са дявола.

157

Анонимен

преди 7 години

Ако тези от Дойчето не могат да си отговорят, то защо изобщо са седнали да пишат статията. До преди намесата на Русия в Сирия, беше направен опит руснаците да се изолират от света. Е, няма как да изолираш от света някой който ежедневно извършва операции с ракети и 20 самолета извън страната си.

156

До 203

преди 7 години

Те щото бяха богати, затова ли караха нашите сестри да ползват по много пъти иглите за инжекции. Човек преди да тръгне, трябва да попрочете и да помисли. Все пак тази трагудия със сестрите продължи 10 години.Те някои рекламират и Русия, но преди да направиш първата крачка, все пак трябва да имаш предвид че това са платени коментари.

155

бг

преди 7 години

Джихадистките сатанински животни убиват само сирийски войници (100 000),а руските и сирийски военни убиват само невинни и беззащитни жени и деца.......P.S. Еврейските сатанински Тора и Талмуд инструктирват проклетите сатанински еврейски плъхови спе.рми винаги да казват истината. Затова цел свет винаги е обичал евреите.

154

Анонимен

преди 7 години

Е този с На Велето Дойчето избистри истината и напълно го подкрепям.Рашките живеят като скотове и това което правят в Сирия е нормално.Както беше казано по-доло те са в Пещерите. Дали са се върнали или не са излизали е друг въпрос.

153

Анонимен

преди 7 години

Все пак предпочитам да карам Пежо. Някои олиговци засичат хората на пътя с разни Нива като търсат повод за сбиване, но и те ще си намерят майстора.Нивите им са прогнили и въпреки че са ги побоядисали с баданарката, пак им личи че са в кофти състояние.

152

До 178 Либия

преди 7 години

Аз съм бил в Либия през 2005 - 2007. Отидох с мисълта че това е една богата държава.Всъщност се оказа че това не е така. Като всяка диктатура, има свръх богати които не знаят за какво им е да са толкова богати и тълпа която чака да и подхвърлят нещо.Резултата е че богатите също не живеят добре.Те затова се разбунтуваха. Всъщност там сега е като след 10 Ноември у нас.Поражението е повсеместно. Както учихме за Обществено Икономическите Формации спиралата се завъртя и сега са в Първобитния стро

151

Анонимен

преди 7 години

Не го мислете Путин,той си знае работата!Проблемът е " кво шъ праят ФАЩ" от тук нататък...А ако "фуКлинката" се разприказва и за "некои дургари" от ЕС и БГ...шъ стане пълен уджас!През гугъла:"Президентом США будут управлять из администрации президента России"

150

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 196Иди в първия оръжеен магазин и попитай колко струва един ТТ или един Макаров, след това попитай колко струва Кехлер и Кох, Валтер или Глог и ще ти станат ясни много неща. За да ти се изяснят още заинтересувай се колко струва една нова Лада и колко струва едно ново Пежо от същия клас, дано ти просветне нещо в главата и ти се проясни поне малко за какво става въпрос.

149

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 196Знаеш ли каква е разликата между АК47 и оръжия от същият клас западно производство. Точно такава каквато е и разликата между Москвич и Мерцедес. Само хора които никога не са стреляли с немско, американско, френско или английско оръжие могат да твърдят нещата които ти твърдиш.

148

Анонимен

преди 7 години

"Руското оръжие служи единствено за потушаване на народни бунтове. За война не става. Който е водил война с руско оръжие я е загубил."Затова в документалните филми всички американски ветерани от Корея и Виетнам разправят колко били щастливи да успеят да вземат АК-47 и веднага захвърляли другите си оръжия... Оти па АК-47 е забранен в повечето щати, щото минава през бронежилетките на спец отрядите им... а по филмите всички лошковци са с руско оръжие, не за друго, ами защото е страшно...

147

Анонимен

преди 7 години

Сорос, прочете статията на Дойче Веле, стана, отрони сълза и започна бурно да ръкопляска с бузите на гъзът си.