10

BURZUM

преди 7 години

Тоа халбум е като ония на Миталика.

9

Смотан.Малко

преди 7 години

Много групи са започнали само с голият ентусиазъм и са стигнали до висините. Sepultura е една от тях. Всъщнос няколко са групите, които в крехката ми тинейджърска (с консервативни родители, а аз с дълга коса, *** дънки и черен тишърт с черепи) възраст ме формираха като човек. Sepultura беше едната! Сега съм на средна възраст, с три университетски дипломи, хубава работа, нормално семейство... И... ЩЕ БЪДА НА КОНЦЕРТА!!!!Благодаря Ви, братя МАКС!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Една от малкото групи която признавам че нямат слаб албум е Тестамент. Прекалено недооценявани но от малкото групи без слаб албум в историята. Много от така наречените комерсиални и не толкова групи имат само по 2-3 читави албума и всичко друго е боза.

7

Анонимен

преди 7 години

Предпочитам DOOM...

6

Анонимен

преди 7 години

Макс Кавалера: Чакам ви в мелето пред сцената!---------------------------------------------------------------Чакаш ти... да купим билетите и да отложат концерта, и да ни пробутата за билет от 200 лева да слушаме Дичката и D2.Тоя филм сме го гледали

5

_Революционер_

преди 7 години

И Lordi бяха супер група с албумите си до 2010 година после тръгнаха надолу. Но така се получава и с велики групи като Deep Purple, Metallica. Единствено мога да призная, че Iron Maiden и Manowar е тия пичове нямат слаб албум.

4

р

преди 7 години

София е свърталище на *** из света.

3

Анонимен

преди 7 години

Номер 4 е прав. Sepultura правеше музика до Chaos A.D. Появяването на Roots през '96 беше равносилно Load на Metallica който излезе същата години. С други думи и двете групи не са същите, но за сметка на това станаха супер комерсиални и много досадни. Това че последния албум на Soulfly е тежък е вярно, както и звученето на Cavalera Conspiracy става за слушане... но нищо повече.

2

Petar, NY

преди 7 години

Не съм метъл, но този албум е зверски

1

Анонимен

преди 7 години

Голямо шоу ше бъде.