21

Анонимен

преди 7 години

Когато се дърлеше, че щял да даде оставка Орбан не знаеше ли правилата на референдума? Ако не ги е знаел, още по-лошо за него. Сега да си ходи, ако е мъж.

20

Шаран БГ

преди 7 години

Да, *** ми народе ! Орбан ще си отиде, но преселниците няма ! И когато утре от минаретата на техните джамии завият свещениците мюсюлмански, ще се хапете, там дето не се стигате !! Ще бъде късно - много късно !!!!!!

19

Истината

преди 7 години

И ООН, САЩ, ЕС като натискат хората в Европа да приемат икономически имигранти които уж са бежанци, защо не натискат, Кувейт, Катар, Обединените арабски емирства, Саудитска арабия. Никой от тези не ще и не пуска "бежанци" при тях. Защо? Нали са тяхна вяра даже, еднакви принципи следват, не като нас тука в Европа.Ние сме отгледани в християнски морал и разбирания: равност на хората (пол, вяра, възраст), свобода на словото, даване на шанс на всеки да се поправи. Това го няма в Исляма.

18

Истината

преди 7 години

До АнонименИ как се провали? При почти 50% участие почти всички са го подкрепили. И 100% участие да имаше пак същия щеше да е резултата. На нашите избори да не участват всички. Около или даже под 50% за референдума. Но пак се признават нали?Какво да му набива Меркел. На нея трябва да и стане ясно, че на хората им писна. И с каквото и да я "държат" че да прави тези глупости, хората никой не ги държи. Хората не искат да се идва масово в Европа без език, без желание за работа, само за помощти.

17

Анонимен

преди 7 години

Ам то и антиевропейците britancite(пенсионерите)спечелиха с1% brexita ama e валидно щото е в рамките на закона! А на османчо пардон орбанчо гласоподавателите са неуспешни в печеленето на референдума щото по закон гласуването е невалидно!

16

Анонимен

преди 7 години

Абе Орбан се провали. Сега Меркел с пълно право може да му набива мащерката и тоя няма да има очи да се обади.

15

Истината

преди 7 години

Половината унгарци са казали почти 100% на наложените квоти на ЕС. И 100% да бяха гласували най-вероятно резултата щеше да е пак същия. Какво са се размечтали някакви хора тука, че няма подкрепа за Орбан, че хората били "ЗА" квотите на ЕС и други пълни глупости.Тези които казват това или са ... еми глупави или им е платено да пишат така. И само да ги питам ако им е платено, за какъв свят се продавате? В какъв свят ще живеят децата и внуците ви? Помислете малко

14

Анонимен

преди 7 години

Орбан си вкара невероятен автогол. Би трябвало да подаде оставка.

13

Анонимен

преди 7 години

От разпада на ЕС най ще спечелят немци и французи.а ние ще си приемем обратно ..ромеите. .А те са около 500000.Какви бежанци ви плашат какви 5лева😀

12

Анонимен

преди 7 години

До Да ЕС ще се разпадне и по рано от 2200 но тогава на нас ще ни върнат 500000 -600000 ,,от братята,,защото няма да имат законно право да пребивават в Европа при положение че го няма ЕС

11

нов

преди 7 години

Конституционно невалиден, но ако се разгледа като статистическа представителна извадка за социологическо проучване, то резултатът е толкова категоричен и 100% верен за мнението на унгарците. Орбан е победител.

10

бб

преди 7 години

Само Орбан!

9

славянин

преди 7 години

Негласувалият казва ПАС, не ДА или НЕ - това за тъпите ''демократи''!

8

Анонимен

преди 7 години

Ne Orban e zagybil a na Evropeiskia sauz my se razmina Anglia se otarva no ako prodaljava da se raboty ne v interes na horata a interesite na drygi chte se slychi v gryga strana dokato se boriat da potuchavat takiva mnenia na horata a ne se vzemat poyki ne se promeniat necchtata raspada chte se slychi

7

Анонимен

преди 7 години

Значи за унгарския народ е по-добре какво нареждат шефчетата от ЕС и от амер. посолство, а Орбан да слуша с наведена глава и да изпълнява? Унгарците са съгласни да приемат бежанци?ЕС и САЩ може и да ползват съветски методи на наложническа политика, но Орбан не е Янош Кадар!

6

до 4 от славянин

преди 7 години

Негласувалите 60 % не са гласували нито със ЗА, нито с ПРОТИВ за квотите - ЗА и ПРОТИВ е отбелязано единствено на бюлетините, резняко!

5

маджара

преди 7 години

Ето абсолютен показател за това, какъв политик е прехваления Виктор Орбан- популист, демагог и поредния кьорфишек. Щом по-голямата част от народа му не го отрази на този референдум и неоспорим факт за неговите качества като политик и политиките, които иска да наложи.

4

Анонимен

преди 7 години

Ейй, тоя орева орталъка за 1 200 човека, и потроши маса пара за мижав резултат, само и само да си начеше егото. Ми честито на пичелившия

3

Анонимен

преди 7 години

Германия и Европа ще се оправят тогава, когато изгрее Черното слънце от Вевелсбург.

2

ПОРЪЧКОВИ СТАТИИ!

преди 7 години

Абе Европейски йезуити такива!Орбан е пред последен (от двама участници!)43,9 % от ВСИЧКИ унгарци имащи право на глас, СА ГЛАСУВАЛИ ПРОТИВ мигранитите!!!За такъв резултат за каквото и да е в Еуропата само могат да мечтаят!У нас Боко ни управлява с 15-20% доверие на база ВСИЧКИ избиратели!Нормалната изборна активност в демократичните държави е 30-40%Орбан ще си промени закона и тогава погрома за EU ще е и формално законово безапелационен!Както и да го овъртате EU пропада!