39

до 28 мисли

преди 7 години

това ,което не може да се отрече на П .Орешарски е перфектната му квалификация като финансист. Е?!Като как така един грамотен финансист пропусна да забележи пропукването в банковата система?!И хладнокръвието ,с което заявява желание за президентсвото?!? Някой някъде му се отплаща" за слепотата" през мижавия му 14 месечен мандат и гарантира успеха му?!

38

Само ГЕРБ!

преди 7 години

Няма значение кой е кандидата на ГЕРБ. Който и да сложът ще спечели. Бойко винаги бие БСП на избори.

37

koй боклук ?

преди 7 години

*** до ***, мила моя майнольо....

36

пенсионер

преди 7 години

До Анонимен-28Пич, кажи го по-точно!Чехия,Полша,Унгария забраниха комунистическите партии и затова тръгнаха нагоре.Единственият начин, да се оправи България е да станем президентска република(не с Цачева)

35

eli

преди 7 години

Много му се ще на Орешарски власт, ама много......

34

афта

преди 7 години

До АнонименНо Цецка Цачева има!!!

33

бай иван

преди 7 години

тоя пацул ШЕ РАЗТУРИ СЕДЕНКАТА !!!

32

Анонимен

преди 7 години

До zeus"Ами драма е, ако бях станал комунист сега щях да съм в ГЕРБ, те там 3/4 са такива, щеше да има и власт, и пари ;)"Значи не си доволен от заплащането от руското посолство? Такива са времената, като скочи нефта (дай боже), отново ще потекат реките от девалвирали рубли към такива маладцы като теб. Все пак мисля да ходатайствам лично за теб пред посланик Макаров.

31

БЕЛЕНЕ Е ДОБРО МЯСТО

преди 7 години

за провеждане на кандидат - президентска кампания в БЪЛГАРИЯ. ГЕРБ и РБ в едно отделение - дясното на 2 етаж

30

zeus

преди 7 години

До Анонимен 33Ами драма е, ако бях станал комунист сега щях да съм в ГЕРБ, те там 3/4 са такива, щеше да има и власт, и пари ;)

29

И НА КОЙ и на ОН

преди 7 години

МАЙКАТА е една - СИК

28

Анонимен

преди 7 години

До zeus"Аз партийна книжка не съм имал, понеже не съм имал години за това,"Олеле горкото момче. Каква ли трагедия си изживял че заради тия пусти години не си се сдобил с червената книжка на БКП. Моите съболезнования. Каква сърцераздирателна драма.

27

ognyanz

преди 7 години

До 25: Тази герберска лъжа, че Орешарски е отговорен за фалита на КТБ се тиражира само за да се замаже отговорността на бат'ви Бойко за наливането на пари от държавни предприятия в тая банка през първия му мандат. Орешарски е способен икономист и по негово време България обърна тренда и започна растеж в икономиката след трите и половина години Дянковщина, от която беше проревал бизнеса.Все пак за президент не съ сигурен дали е най-подходящ но не може да бъде сравняван с недоразумения като Цецка

26

Анонимен

преди 7 години

ама верно ли?!

25

Анонимен

преди 7 години

Орешарски изтегли 1 милард заем. А Борисов коло милиарда заеми изтегли? Кой ще ги връща?

24

Факт

преди 7 години

Орешарски изтегли 1 млрд. заем и се спукаха да протестират онези платените. Сега Бойко Борисов изтегли 16 млрд., че и още иска да изтегли и онези си мълчат - никой не им плаща да протестират или може би им плащат, за да не протестират.

23

Анонимен

преди 7 години

Проблемът на българоия сега са жанвиденовистите. По времето на Жан Виденов долара беше 3 хил лева. България трябва да се отърси от жанвиденовизма. Полша, Чехия и Унгария се изчистиха от жанвиденовистите и дръпнаха, сега взимат високи заплати, а ние още не сме се изчистили от жанвиденовистите. Ако искаме да дръпнеме и да взимамеме големи заплати трябва да се изчистим от жанвиденовизма.

22

zeus

преди 7 години

До Анонимен 22Аз партийна книжка не съм имал, понеже не съм имал години за това, обаче и Цецка, и Цецо, и Баце са имали. Иначе за кого и против кого пиша си е моя работа, викат му демокрация ;)

21

Gerb 2

преди 7 години

До Професорсъсипа зашото тегли 1 милиярд заем който ще връщат внуците

20

Анонимен

преди 7 години

Как кой? Такива като Кристалина Георгиева и Орешарски не ги издигат за да спечелят, ами за да отстранят или разводнят гласовете на някой друг и да намалят шансовете му. Това е стар прийом при демокрацията.