28

Унизен

преди 7 години

Тя е мъж.

27

Цвък

преди 7 години

И да скачате и да не скачате Цецето както казаха ще бъде президент!Цвъ цвъ е сръчен и успешен изборен технолог!Ненадминат!Както отбелязва "Да се свети името му"!

26

Анонимен

преди 7 години

ЧЕ ТО В ГЕРБ ИМА ЛИ ТАКИВА? честни и почтени???

25

Въх не думай!

преди 7 години

Друго преимущество на тази кандидатура е, че тя е почтен човек..Какво, напуснала е ГЕРБ?

24

Анонимен

преди 7 години

До аман от специалистиНе изказвам мнение,а анкетираме форума,конско копито такова!Преди да пишеш глупости използвай ума си,ако имаш такъв!

23

аман от специалисти

преди 7 години

До 34 - ***/а е на *** сина/дъщерята !Мислете с ума си, ако имате такъв !Няма по-логичен и точен избор за кандидат. Всичко друго е збирщайн ( Ж.Ганчев и..., Митьо Пищова и ....), не осъществени амбиции ( Велизар Енчев и ...., Татяна Дончева и ....., Калфин и .....), бездличие ( Трайчо Трайков и ....), мащи в ръцето на някой ( Орешарски и ...), кукла на конци ( Румен Радев). Ако някой си въбразява, че ще прави външна политика извън тази на правителството дълбоко се лъже.

22

Цачева е:

преди 7 години

1.Изключително проста жена (+)2.Много симпатична-от погледа й струи дълбока интелигентност и доброта ( - )

21

Анонимен

преди 7 години

и тя ще спечели,овцете ще гласуват за нея.

20

Анонимен

преди 7 години

😅симпатяга!

19

Анонимен

преди 7 години

За един кандидат на десницата са важни чистото минало и харизмата. Г-жа Цачева има дефицит и на двете. Членството и в признатата със закон за престъпна организация, БКП определено е смущаващо. Десните избиратели са доста чувствителни на тази тема.

18

Анонимен

преди 7 години

Тъй,тъй.Цачева е вярна другарка и Партия разчита на нея.Започна работа като стругарка защото изкара двойка на приемните изпити в университета.Но партията я изпрати да си доучи в РабФак(за младежите които не знаят тола означава Работнически факултет)и после завърши Право.Разбира се ,омъжи се за проверен партиен кадър в Плевен и после дълго се отблагодаряваше на Партията.Сега пак е в правилната Партия ,в която има повече комунисти и от БСП.Така ,че това е Нашия избор.А и протоколите вече са готов

17

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига с това грозната ца чева та грозната та грозната!От това че избираме от 22год... красавци като ефендито волен сидеров сме на това дереже!

16

Анонимен

преди 7 години

Задава се нов Прецедент в българската история!

15

СТРУГАРКА с РАБФАГ

преди 7 години

3г. ЗАДОЧНО право СУ. После ЩАТЕН партиен секретар в съда в Плевен. Е това е достатъчно за да се вищо за "ЕКСПЕРТ" е новото "МАГАРЕ-ПРЕЗИДЕНТ" от ГЕРБ

14

Нед

преди 7 години

До днес все едно не ни чакаха избори, вчера ГЕРБ си казаха кандидата и целия журналистически ешалон се смля да пише за нея.Погледнете се колко статии имате за последните часове откак са я номинирали.Да ва е..ва в *** ,при тая омраза дето върлува , не ви ли е срам да продължавате се подигравате с хората?

13

Анонимен

преди 7 години

Какъв политолог само?! Направо си е маркетингов корифей в редиците на герП

12

Поручика

преди 7 години

От такива "политолози' като Първан и от такива "политици" като това недоразумение сме на това дередже незавидно.

11

Анонимен

преди 7 години

Най-логично е да разкараме Цачева от надпреварата още на първия тур.

10

Анонимен

преди 7 години

Значи комунистката Бокова не може да заема поста шеф на ООН, а комунистката Цачева може да заеме поста президент. Я някой да обясни защо?

9

ODESSA

преди 7 години

Цецо недей да лъжеш. Комунист беше Славчо Трънски. Вие които бяхте партийни членове сте най обикновенна ***. Винаги близо до софрата.