6

Таню

преди 7 години

Нещо по темата:channel.nationalgeographic/videos/targeted-by-the-farc/

5

Таню

преди 7 години

До АнонименПич, а да почетеш малко преди да се произнасяш като последна инстанция. Научи езици, инфо има достатъчно. Картелите са разпространители, те също произвеждат, но са връзката Боливия-Перу-Кoлумбия-Хондурас-Мексико-САШ-Кенъдъ, тия произвеждат по джунглите. ФАРК са една немалка банда *** със съвецко аружье, действащо в предимно пригранични региони. Много народ изпищяха от тех, но те са световно неинтересни. За тях се чу преди десетина години около освобождаването на Рохас и Бетанкур.

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Айде бе? И от къде се финансира ФАРК. Вероятно от членски внос. Стига сте защитавали убийците на другаря Че Гевара.

3

Анонимен

преди 7 години

Всъщност ФАРК събира нещо като данъци от наркодилърите, а не произвждат, не пласират и не пренасят дрога. Против ФАРК са всички свързани с наркотиците и арзбира се ФАРК не са колумбийската мафия.

2

Таню

преди 7 години

Имаше рядко добра статия за ФАРК в NG преди 5-6 години. Тия са си живи робовладелци. Например по северното и пригранично течение на р. Магдалена. Местните живеят като крепостни - а се е напиш некой у Вторник, а са му клъцнали гърнето. Имат право само в Неделя на църковно служение, некоя сватба и малко да се понакукат. Всеки конфликт се решава на ниво 7,62. Произвеждат тонове сурова и пеработена кока като се явяват естествеа конкуренция на картелите. Абе, Латинска му работа...

1

Анонимен

преди 7 години

ФАРК това е колумбийската мафия. Имат си революционери роби които произвеждат дрогата основно кока, имат си и революционери по пласмента дето им казваме наркотърговци, имат си и охранители на които е възложена "революционната" борба.