34

Анонимен

преди 7 години

Ееех, колко малко не им е стигнало! Жалко. Ама много мързеливи тва унгаросите бе, толко ли не можаха да си вдигнат г... за тоя важен референдум?

33

Анонимен

преди 7 години

Обаче на въпроса за референдум пише съвсем друго. Искат ли да приемате чужди граждани в страната си, които нямат унгарско гражданство. Тоест, никъде не пише за квоти. Така че унгарците ясно заявиха, че не им трябва нито един бежанец.

32

Анонимен

преди 7 години

Вива Орбан !

31

Истината

преди 7 години

Половината унгарци са казали почти 100% на наложените квоти на ЕС. И 100% да бяха гласували най-вероятно резултата щеше да е пак същия. Какво са се размечтали някакви хора тука, че няма подкрепа за Орбан, че хората били "ЗА" квотите на ЕС и други пълни глупости.Тези които казват това или са ... еми глупави или им е платено да пишат така. И само да ги питам ако им е платено, за какъв свят се продавате? В какъв свят ще живеят децата и внуците ви? Помислете малко какъв ще е резултата?

30

Анонимен

преди 7 години

Демек тези, които не са отишли да гласуват подкрепят квотите?

29

българин

преди 7 години

Значи най-малко 43% от населението са твърдо и активно против квотите, което изобщо не е провал на референдума, както се опитват някои да го изкарат.

28

вера

преди 7 години

Ние можем да се препираме и да си тълкуваме това, което се случи в Унгария вчера както си искаме. Политиците, обаче много добре знаят какво стана. 43% от унгарците не са за квотите. За останалите 57% - не се знае. Причините - някои не са имали възможност да гласуват, други не са искали, трети си имат други виждания за обществото и не упражняват вот по принцип. Лошото е, че сега в Германия пропагандата вилнее с пълна сила. Третират ни като безмозъчна ***, хора.

27

Анонимен

преди 7 години

унгарците са особен народ живял съм като студент в чужбина с унгарец. те няма да си изоставят страната когато трябва , а на едни избори преди години от едно село беше гласувал само един човек.

26

анонимен

преди 7 години

60 години от 1956 г и накрая ниска изб активност сьщите простаци като насбьлгарите орбан да си подава оставката и да ги остави да се давят

25

Анонимен

преди 7 години

Значи почва боя по евроатлантическата ***.

24

resghera

преди 7 години

До Анонименеми да има втори тур - където да се признаят дори 5%кой им е виновен на мързелите, дето не искат да гласуват - ето това е чудесен пример за това, че избори, референдуми и всякакви суперскъпи допитвания трябва да са ЗАДЪЛЖИТЕЛНИ под страх от сериозна глоба.

23

st

преди 7 години

До 25 . Не обичат много бежанците.

22

Берлин

преди 7 години

Още вчера около 18 часа писах, че референдумът ще пропадне, но наглият популист няма да благоволи да подаде оставка. :)

21

мую

преди 7 години

Явно и в Унгария има много гъби и гъбари . По-добре да не гледаме в чуждия гъбарник !!!

20

До 27

преди 7 години

Щом очакваш ц. и джихадисти да те хранят, или яко си го закъсал или ти липсва житейски опит.

19

Я

преди 7 години

44% били малко,еми те колко искат като през комунизмът,99,9% Е умре тая, че след като резултат е бил по малкък за премахването в евросъюза,този лицемер какво иска да каже,че тогава са били проевропейски настроени,А сега с по голям процент са против.

18

Анонимен

преди 7 години

Не ги гонете, а ги интегрирайте, че един ден те ще ни хранят.Те така или иначе няма да спрат, нито ще се махнат.

17

селчо

преди 7 години

При нас на избори гласуват горе-долу толкова,от тия Тиквата взема 20 процента и се бие в гърдите,че е разбил всички,а за Орбан 40 процента били загуба

16

Анонимен

преди 7 години

Абе тук доста обичат бежанците. Изглежда, че всички евроатлантици са със съмнителни наклонности.

15

Анонимен

преди 7 години

До 4С толкова глупави като теб, сме толкова глурави