276

SOMEBODYYY

преди 7 години

Цецка не е виновна затова, че има повече мъжки гени. Никой не избира как да изглежда. Но затова, че е проста и не го осъзнава - тя е виновна.

275

Анонимен

преди 7 години

Въпрос?Митьо пищова ще се кандидатира ли,щото ако е така ще гласувам за него

274

Анонимен

преди 7 години

Не бих гласувал за това кюфте никога а чакам да видя как б.б ще си хвърли оставката като се насерът

273

Стрина ви Цецка

преди 7 години

Стрина ви Цецка е голяма домакиня. Да знаете какви зелеви сарми свива, какви чудни туршии прави, компоти от джанки с индрише, баница да ви разточи, да премете къщата, да изтупа чергите, равна няма. Е, понякога загаря манджите - но кажете, кой не го е правил?

272

До зозо

преди 7 години

Даже е половин, смешшко!

271

Зозо

преди 7 години

Като чета коментарите веднага разбирам, че са ги написали двама или трима червени cлуги на Кутев. Смешна работа!

270

Анонимен

преди 7 години

Kato si bila 4len na bkp kakto i majat ti saschto otide v gerb sa da si psk dobre po komunisti4eski zezo ot selo v pleven v sofia v nc a sega i pak bila si sa bg president kolko si nahalna kak govorisch sa sebe si tova e nahalstvo ostsvi horata da govorat ne po komunisti4eski da se hvalisch selenka

269

бг

преди 7 години

Като чета коментарите се питам...кой е гласубал за герб и как са спечелили изборите...кой нормален човек ще гласуба за Цецка????Дали не си заслужаваме овчарите!!!???

268

Ghost

преди 7 години

Права е! След Роско всеки е подходящ за президент...

267

Анонимен

преди 7 години

Пълен смях!!! Но е ТРАГИЧНО! Къде е онзи великият антикомунист Евгени Михайлов сега??? Г-н Михайлов, създай комитет и напиши отворено писмо до ЕС,ООН и т.н. за комунистката Цачева,кандидатстваща за президент!!! Къде си родолюбецо,Михайлов???

266

Скарлет

преди 7 години

Ако пък не успее на първия тур на преэидентските иэбори, Борисов винаги може да иэвика блондинката Кристалина Георгиева да я смени на балотажа:-)))!!!

265

Анонимен

преди 7 години

Самочувствието на ***!"Компилацията от качествата ми ме правят подходяща за президент на България"Е.ати селската ***! И тя ще стане прецидент по-ярък и от чехлю.Тиквата се обгражда с жени, защото го е страх на отговорни постове да бъдат мъже които са по- умни и по мъжкари от него.А той каква .утка е го знаем.

264

Ван Хален

преди 7 години

Направо паднах от смях! Не е истина. Както бяха тръгнали ГЕРБ по-добре да си бяха обявили кандидатурата след изборите....Щяха да имат повече шансове....

263

Сеирджия

преди 7 години

Ако Президентът е лицето на една нация в конкретната кадидатка няма да покажем лицето, долно-кръстието на нацията. Или ОКОЛО!

262

Поручика

преди 7 години

Става, ама за само "Маман" - президент на публичен дом. Това бедно духом недоразумение с неопределения пол би било срам за България

261

Citizen

преди 7 години

Става за главнокомандващ-дори и Photoshop е безсилен пред нея и се предава.

260

П. Д.

преди 7 години

Бабешкер! Много се изложиха от ГЕРБ. Това ли е най-добрия кадър за президент?! Те дори от БСП не издигат толкова смехотворен кандидат.... ГЕРБ изгубихте президентското място.... и това е само началото...... сами си режат главата!

259

гошо

преди 7 години

Аз пък си мисля ,че едновременно ще е и майка и баща на България!Красота

258

Ужас

преди 7 години

Има физически качества да вдигна 100 от лежанка. Това е едно унижение за България

257

Анонимен

преди 7 години

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,ТРЯБВА ДА СИ БИЛ ЧЛЕН НА БКП!