25

Miriyam

преди 7 години

Takova saotnoshenie na mestno naselenie i migranti e mnogo polezno i mnogo dobro za imotnia pazar v Bankia, Bistrica, Krushevo, Shipka, Samokov, Faculteto, Stolipinovo, Dragana, Mirovene, Etropole...

24

Анонимен

преди 7 години

Абе интересно защо не ходят към ОАЕ, Кувейт, Саудитска арабия, Египет, Катар, Бахрейн ами към Европа, защо не ги приемат братята мюсюлмани, които са с пъти по-висок стандарт от ЕС? Или има друга политика, която подклажда САЩ за дестабилизация на Европа. САЩ са най-големия враг на ЕС, да знаете.

23

до червените КХМЕРИ

преди 7 години

,,пра,, БЪЛГАРИ ........монголоиди, /татари/ Толкова *** индивид си че не си струва да ти отговарям. Оставям те да си умреш ***.

22

Вели

преди 7 години

То цялата страна се превърна в Клоака-максима, че даже и цяла Европа.

21

Ани

преди 7 години

Нямам нищо против да се помогне на хора в беда,бягащи от всекидневния ужас!Но от тези 3 500 сигурно едва 1000 са избягалите от размирните райони.При тях няма интеграция,при тях идват в Европа,и се забулват и си продължават живота както преди,и искат да сме толерантни.А който и да отиде в мюсюлманска държава,трябва да живее и да ходи по улицата както е по мюсюлмански!Няма ги такива ама "човешки права" ама християнин,или се забулваш или затвор.И тук така или по Европейски или да ги няма!

20

Не са нашите

преди 7 години

До бла,бла 18Колкото и да не са ми приятни нашите политици, не те забъркаха тази каша с масовата миграция. Не могат да бъдат винени за умопобърканата политика на Германия, прочие западняци и САЩ. Правят каквото могат при тия обстоятелства. Успяха да отклонят голямата вълна и тя мина през Гърция. Не само Гърция, и държави като Италия и Франция, които имат само морска връзка с ислямския свят, станаха приемници и коридори на преселението.В сравнение с тях нашите са родолююбци.

19

Анонимен

преди 7 години

Tova go kajete na boiko i gerb

18

Неа

преди 7 години

Подкрепям Харманли . Всичко трябва да спре сега , когато са вече близо 15 хил. Иначе нищо хубаво не ни очаква ....

17

Анонимен

преди 7 години

Istina e no naroda gi isbira tia dedo vsimat reschenia i stsnaha milioneri ot selenduri

16

реалист

преди 7 години

Че вие чак сега ли го разбрахте? А когато един човек беше нарисувал БГ като тоалетна чиния вместо да се стегнем и отрежем главата на червения октопод ние подскочихме като ощипана вдовица. Затова от 10 год. набивам в главата на детето да си събира багажа и да се маха от тоя ***. Аиде започвайте да лицемерничите

15

бла,бла

преди 7 години

И като не е ГЕРБ, викате ще ги спрат мигрантите? Ако е БСП, няма да е същото?! Напротив, всичките са скапани продажници, до един!

14

Бежанец от Бурунди

преди 7 години

Германия прие над милион бежанци , вие правите проблем за 3500.

13

fghh

преди 7 години

Klechka kibrit

12

Анонимен

преди 7 години

ХОРАТА в Харманли заслужават подкрепа срещу тия ..........

11

Анонимен

преди 7 години

ДО 12. ТИ МНОГО БЪРЗО РАЗБРА , .....

10

Анонимен

преди 7 години

АЛО, ТЕЗИ ХОРА БЯГАТ ОТ ДИКТАТОРА НЕ СА ЗА КОНЦЛАГЕР ИЛИ СОЦЛАГЕР.. Удари се ПО ГЛАВАТА И СЕ СЪБОДИ.

9

ГЕРБ

преди 7 години

ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕРБ И ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ НАДУПИЛИ СЕ ЗА ПАРИ. ЗОРЛЕН ПРЕВЪРНАХА Бг в *** и всякакви мръсотии и *** ги събират в бедните райони където хората не могат да направят нищо. Тези от правителството заслужават народен съд

8

Анонимен

преди 7 години

Щом обикновените хора са на протест значи има проблем за решаване. Това са жителите на града а не политици или платени НПО.

7

Анонимен

преди 7 години

Честито, 3500 мигранти в град с население 10000!

6

наблюдател

преди 7 години

И аз искам един фургон за вилата, ама не ми дават безплатно. Идва обаче някой от някъде, без да е платил и 1 стотинка данъци в тази държи му дават. Поне ги хванете тези неидентифицирани хора да полагат обществено полезен труд.