10

do 9

преди 7 години

бат Сали е по-екшън от тях

9

Хване Юрганевски

преди 7 години

да набросим лекичко за неколко клика : абе къв е тоо, я вижте безруков - е тва е актьор. тия на запад немат никви ценности. погледнете юрий никулин , тоя може само якето да му подава...(на самом деле нет).

8

Анонимен

преди 7 години

Бат Слай и Бат Арни ще си останат завинаги най-великите екшън герои в историята на киното! Няма такава тяхна харизма, такива харизматични филми!Щастлив съм, че съм живял в тяхното време.

7

Иьвини се бе

преди 7 години

По добре с Арнолд да се снимам от колкото с някакьв турчинка ефенди ли се казваше волен ли?

6

Анонимен

преди 7 години

Бат Арни преди година две беше си направил един майтап с посетители в някакъв музей в Европа където имаше и восъчни фигури на известни хора и той се беше направил на Терминатор без да мърда и една жена с дъщеря си се доближават до него и както си стои неподвиждно им протяга ръка...ония откачиха в първия момент от страх, а той ги пита К'во става? Аахахах...уникален е бат Арни даже и на 70 си остава все същият.

5

Анонимен

преди 7 години

"После се върнал заедно с актьора, защото след края на перона не можело да се продължи нататък."I'll be back!

4

Анонимен

преди 7 години

4, Те мъжете и сви.рка ако питаш мен ще искат да му направят образно казано. Ути Бъчвата гледай как ще му готви лично само за него специалните манджи.

3

Анонимен

преди 7 години

2, Ти гледай утре като влезе Майк в къщата дали няма нашите випчета да се изпонасе.рат буквално от кеф да се докоснат до него.

2

Анонимен

преди 7 години

Тоя чен.гел още малко и ще напълни гащите от радост заради факта, че се снимал с бат Арни.

1

потреб.такса 2.90

преди 7 години

трудно ти е да ходиш? решението е каране на велосипед с 30км/ч.