29

до 36

преди 7 години

Тия не могат да се мерят с Людмила, която правеше възможно за да помогне на България. Затова я у б и х а.

28

Анонимен

преди 7 години

Поздрави от всемогъщия Сорос, Световната банка и един много влиятелен кръг от хора, диктуващи бъдещето на света.

27

Анонимен

преди 7 години

Не ви ли напомнят думите на Сталинка: "Мислете за мен като за световен лидер" за призива на една друга осенена свише българка: "Мислете за мен като за огъня!"? Само че Людмила беше далеч по-безобидна и направи доста неща за България.

26

Анонимен

преди 7 години

Отвратителна жена!

25

Анонимен

преди 7 години

на МЕН не ми трябва кристалина за шеф на оон,първо вижте как се справи с кризистната ситуация в мизия,ходи,видя ии...нищо,та,такава никога нищо няма да направи,подлага се на тоя и оня,мазни се,но не действа,хора без характер,накъдето задуха вятъра,такива хора не уважавам,и не са за такива длъжности,съжалявам.като,че не е пратена от БГ а от някъде другаде,никога нищо не е отстояла в полза на страната си.

24

анонимен

преди 7 години

не разбрах ще се бори ли с причинителите на конфликтите или ще тьрси парида ги урегулира всички си имат имена ама никои не отронва и дума за товапразни приказки от сутрин до вечер

23

983

преди 7 години

Вече имаме официално изявление на Мария Захарова - говорител на руското МИД /външно министерство/ - от него "лъха"- руско вето....и опровергава Б.Б. "моабетити"- ясно се заявява че Сороска Георгиева, е кандидатура и инициатива на Ангела Меркел..така че подуправителя на подчинената територия БГ.... да замълчи ...ето линка:utro.ru/articles/2016/09/11/1296899.shtml?utm_source=smi2

22

Пепи

преди 7 години

Какво точно върши ООН и за какво взима толкова много пари.Един огромен бюрократичен мастодонт с който никой не се съобразява.

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен-27Недей да пишеш глупости!От това да ГОВОРЯТ пред ООН,до приемане в ООН разликата е колкото от тука до Сибир(където е мястото на путинофилите)

20

лупи

преди 7 години

Щатите не са плащали от доста години вноската си в ООН. Така че, ето ти начин за финансиране на организацията.

19

Анонимен

преди 7 години

Георгиева няма да търси никакви нови източници, защото няма да бъде избрана. И никой не иска да бъде избрана. Георгиева е куц кон, никой не пуска куц кон на състезание за да спечели. Нейната задача беше да препъне сънародничката си Ирини Бокова която все пак имаше някакви шансове за успех. И Герогиева изпълни задачата си, сега ще си получи наградата и нито Георгиева нито Бокова ще бъдат избрани.

18

Анонимен

преди 7 години

НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ООНЕ НИТО ООДА НО ВЕЧЕ МИ СЕ ДРАЙФА ОТ ФИЗИОНОМИЯТА НА ТОЗ КРИСТАЛИН!НАДУХТЕ НИ ГЛАВИТЕ С ТОВА ООН!ТОВА ЩЕ НИ ОПРАВИ ЛИ МИЗЕРНАТА ДЪРЖАВИЧКА И ПРОСЕШКИЯ НИ ЖИВОТЕЦ?ОСВЕН НЯКОЛКОТО ФЕНА ТУКА ЕДВА ЛИ НЯКОГО ГО ИНТЕРЕСУВА!

17

Анонимен

преди 7 години

Сигурно ще вади злато от потънали в океана кораби.

16

123

преди 7 години

До Анонимен 18ИД ще стане основен спонсор на ООН, така че парите са осигурени.

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12 - ...дават ти пари да направиш нещо, взимат си ги обратно като изпълнители, а ти пак им ги дължиш...щом не ти харесва така, искаш от Путин, като не ти даде и той, финансираш се сам.

14

Анонимен

преди 7 години

Сталинистката проговориЩе иска мнението на терориститеЦял свят нарича брътвежите й " голям гаф"

13

123

преди 7 години

Дай да я направим прецедент на бг щом то има инвеститори или щом е за българския народ е без значение

12

пенсионер

преди 7 години

Ако К.Георгиева намери повече пари за мироопазващите мисии,ще я носят на ръце в ООН.В момента всички мисии са със съкратени бюджети заради икономии.За всички мисии трябват пари,много пари.

11

Анонимен

преди 7 години

Тая се е изкифлила с изказване, че ИДИЛ ще влезе в ООНСъвсем ни закопа.

10

Некъф луд

преди 7 години

Тая ако си мисли че като подляха вода на Бокова и тя ще стане шефка на ООН много се лъже.