17

Анонимен

преди 7 години

Унгарците винаги са били добре, защото имат качествени политици като Орбан. Бях 89 г. в Будапеща, когато кумонизма току що беше паднал навсякъде, еми... бях все едно в Германия. Скоро пак бях в Будапеща, такава красота, милион пъти още по добра. Орбан е човек,който живее за народа си, направо завиждам на унгарците

16

Анонимен

преди 7 години

Унгарци, гласувайте! Докажете, че заслужавате лидера си!

15

Анонимен

преди 7 години

Само преди 1 година Орбан канеше мюсюлманите в Унгария и искаше банкерите да следват правилата на шериата. Който не вярва нека да види долния линк.https://offnews.bg/news/Sviat-_12/Kogato-Orban-hvaleshe-isliama-i-kaneshe-miusiulmanite-v-Ungariia-vide_636304.html

14

РЕФЕРЕНДУМ

преди 7 години

Боко обеща. Ако загубим президентските избори подаваме оставка. Е, нещата са в наши ръце.

13

ДС

преди 7 години

За нашия пожарникар, който НИЕ си избрахме ще се пише в учебниците че е поажарникар асфалтаджия.

12

Браво!

преди 7 години

В унгария са се отърсили от тази смъртоносна за нациите идея - комунистите я наричаха интернационализъм, а западняците глобализъм.На този континент всички сме това, което сме, благодарение на националното си самосъзнание. Натрупването на критична маса чужденци винаги ни е създавало проблеми. Историята учи. Да се поучим от нея!

11

ДС

преди 7 години

Браво. Добър политик.

10

ТЕЛЯКА

преди 7 години

ОРБАН И НИКОЛАЙ СА ГЮБРЕТА

9

Анонимен

преди 7 години

Когато Орбан хвалеше исляма и канеше мюсюлманите в Унгария (видео)offnews.bg/news/Sviat-_12/Kogato-Orban-hvaleshe-isliama-i-kaneshe-miusiulmanite-v-Ungariia-vide_636304.html

8

Иво

преди 7 години

днес милиони африканци се надяват на по-добър живот в Германия, Австрия или Швеция------------------------------------------------------------------------------------------------------------И задача е на унгарците да попречи на мигрантите да достигнат до Германия, Австрия или Швеция! :) Вместо Орбан да мисли защо последните години 500 000 унгарци също емигрираха в Западна Европа и дори афганистанците не искат да останат в Унгария.

7

Анонимен

преди 7 години

Виктор Орбан (приятелят на Бойко Борисов): "България трябва да остане извън Шенген и да служи кото буферна зона за бежанците"

6

RUSSIA the best

преди 7 години

А вие България , къде сте в цялата работа с разпределение на квотите емигранти ? Референдум ще имате ли или каквото ви наложат отгоре ?

5

Анонимен

преди 7 години

Браво на Орбан. Един ден за него ще пишат хубави неща в учебниците. Де повече като него.

4

Анонимен

преди 7 години

И хората ще гласуват.Предполагам (да не кажа сигурен),че ще е за никакви бежанци.И ще им е през *ура къде ще настаняват "бежанците" т.е. инвейдърите.А у нас когато се гласува, то се знае предварително резултата.Пресен пример днес: Пръмовица пак е преизбрана чрез гласуване.

3

Анонимен

преди 7 години

Умен Орбан , много умен. Чест му прави. Нужни са ни повече от такива като него

2

Анонимен

преди 7 години

Какви квоти, какви 5 лева. Това е някакъв изроден план за затриване на цивилизацията

1

Бачо Иван

преди 7 години

Тиквон Пуделов е съгласен с квотите. Нали шмеркел му нареди.