8

Анонимен

преди 5 години

Ей за това в европара към която все гледат някои пешеходна пътека точно на завоя, като при нас, няма. Винаги са след 10-15 метра, че като излезеш от завоя да имаш видимост.

7

Анонимен

преди 7 години

Всъщност Инспектората на Висшия съдебен съвет отсъди, че пешеходците винаги са виновни, ако ги блъснат на пешеходна пътека.

6

Мънго Джери

преди 7 години

Както вече Адвокатския съюз обясни а и съда го прилага - децата са виновни!

5

куртропович

преди 7 години

За умникът по-долу и хипотезата му за "внезапно изкачащите деца на пътя":В статията изрично е упоменато, че кръстовището е регулирано от светофар. Аз допълвам - двете деца пресичат на пешеходна пътека при подаден за тях зелен сигнал. Арогантните копИлИта не спазват закона, защото се мислят за недосегаеми. Резултатът не закъснява. Положителното от цялата ситуация, че децата се отървават само с фрактури, а не с нещо по-сериозно. Надявам се, че ушев ще си понесе последствията.

4

Анонимен

преди 7 години

Децета не изскачат внезапно на пътя, поне за мен. Ако ги видя, чак когато изскачат вече ще е късно. Виждаш деца около пътя или на пътя, намаляваш, ако трябва и спираш. Вторият вариант е да предвидиш, че еди-къде си може да ти изскочат деца, които в момента не виждаш и пак е същото - намаляваш, спираш, ако трябва.В случая няма внезапно изскочили деца, а има полицейска наглост, че винаги са с предимство и правилата не важат за тях. Прекалено често го виждам, за да си мисля нещо друго.

3

Аз

преди 7 години

Както знаем всички шофьори децата винаги изкачат неичаквано на пътното платно. И почти всеки ден има инциденти с деца,от които никой не е застрахован. Това че полицая е отишъл в болницата да види как са децата и е поднесъл извинения говори много. Колко от останалите,блъснали деца са го направили това? Децата нямат спирачки!

2

Анонимен

преди 7 години

Най-големите нарушители на зкона за движение по пътищата са шофьорите от МВР и останалите служби, както и тези, които трябва да следят за реда в паркирането - за София това са тези от Центъра за градска мобилност.

1

Анонимен

преди 7 години

Е няма такава държава.....