5

Анонимен

преди 7 години

българи отново се доказват като неморални безбожни беззаконни сребролюбци и предатели,които продават живота на много невинни,за да се обогатят от терористи. и в същото време са безмилостни анти-христи към бежанците, които бягат за живота си и се нуждаят от закрила и помощ и то със същите користни мотиви-т.к не искат да споделят богатствата си с някой друг човек.

4

Мунчо

преди 7 години

МВР изобщо си е пълен провал и се подържа такъв с единствената цел да прази управляващите! Всички останали "кучета ги яли"!

3

маде ин Булгари

преди 7 години

Много българи напуснаха страната по икономически причини. Доктори, инженери, строители, програмисти... Но няма митничари, гранични полицаи и катаджии, напуснали България.

2

BRAVO

преди 7 години

Това което е написано в Новината , го знаят и децата в Детските Градини в България .Лошото е че Държавата няма воля да го промени .Има 99% толерантност от Полицията , Прокуратурата и Съда към Престъпления .

1

Анонимен

преди 7 години

Тоя ревизоро нищо не постигна като беше начело на митниците но е много активен срещу тези които събраха 3 милиарда повече от митниците за 1 година.