17

анонимен

преди 7 години

курорт паничище през август бяхме в хотела на енергоремонт ад бобов доли ни преместиха в друг хотел защото щял да идва холдингьт а в другия хотелрилски езера не работеше асансьора никакво извинение никакво обезщетение

16

Urano

преди 7 години

Kak ne, imat katinari ...?!

15

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 9 Но и най - големият рекетьор.По нагли са даже и от НАП

14

vlady

преди 7 години

До АнонименЕлитните туристи пианисти с отлична алкохолна подготовка не се влияят от презастрояването, за тях е важно да има евтин алкохол. България се нуждае точно от такива туристи и ги привлича успешно, редовно се провеждат състезания по спортно пиене - спринт и маратон както и балконинг.

13

Анонимен

преди 7 години

Колко звезди ще има Хотелът чиито сервитьор даде указания на клиентката къде точно да намери топките липсващи й в супата топчета? Може котелът да премине от хотел 4 звезди, на хотел 2 топки

12

АНТИ

преди 7 години

ОЛИНКЛУЗВНА АКОХОЛИАДАДобре дошли приятели във Слънчев брягще ви напоиме всички до откат.Никъде го няма този Рай,да се пие евтино безкрай.Българския алкохол е оргинал,правен от перфйектен матриал.Тук объркваш сутрин вечер и обяд,замъглен във спиртен кръговрат.Олинклузивни туристи само СПОКО,гълтайте по много и спинкайте дълбоко.Алхимиците мешат питиета нон стоп,догодина си търсете нов черен дроб.Само не ме питайте за бандерол,щото ще получите *** гол.

11

Анонимен

преди 7 години

на кой му дреме за звездите на хотелите докато България се обезбългарява най-демократично?!

10

Анонимен

преди 7 години

Кзп искам да мине и в автоцентровете

9

Анонимен

преди 7 години

КЗП е може би е единственият контролен орган, който работи реално в България.

8

Анонимен

преди 7 години

Че кой е луд да ходи в хотелите в България, особено по морето?

7

Анонимен

преди 7 години

Звездите няма да решат проблема. Решението е да се съборят тези чучела и на 200 метра от плажа да няма нищо, така както е на европейските курорти. Повече от чужденците идват тук заради евтинията, но като видят черноморското чудовище, се отказват да повторят.

6

Без

преди 7 години

Елените такива работи ядохме, че коремът няколко пъти ме пита дали яденето което му давам не е било в човек вече. После си говорих с един от охраната и той ми сподели как са разбивали замразено месо от резерва на Българската армия с отдавна изтекъл срок на годност, с кирки на плочките. Имахме чревни проблеми и аз и жената пне година след това. Тогава го държеше великият бизнесмен, the one and only, Ветко Арабаджиев. Сега не знам как е и кой му е собственик.

5

Анонимен

преди 7 години

Бях направил резервация през германски сайт, защото излизаше по-евтино. Като пристигнахме в хотела и разбраха, че сме българи, вдигнаха скандал откъде-накъде по такъв начин, цените за нас били други. Естествено с моментално оплакване към германците, нещата се оправиха, ама до края ни гледаха накриво.

4

Анонимен

преди 7 години

..."по думите и хотелите неотговарящи не били много 4-5" Смях в гората , може би само 4-5 отговарят на стандартите , останалите са си платили масрафчето и продължават да гърбят хората

3

Анонимен

преди 7 години

и за лошо отношение трябва, малко да се стегнат

2

Анонимен

преди 7 години

Похвално! И все така, докато всичките хотелиери влязат в час!

1

Елените

преди 7 години

Ветко Арабаджиев не харесва това!