20

Анонимен

преди 7 години

Люксембург щял да приеме 433 бежанци. Това е наглост, като знаем че люксембуржецът Юнкер постоянно натиска другите да вземат бежанци. Великото херцогство може спокойно да приеме поне 100000 и така да си подобри генофонда. Щото виждаме, че дори династията няма мъжки наследник вече и скоро съвсем ще се обезличи.

19

Aysha

преди 7 години

E, po 30 000 evro na edin Bejanec za edna Integracia...pa ne e zle...to i bulgari ste pobegnat natam za integracia mai?!

18

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен анексатор 16.И после ти ли ще им плащаш 1,892,000 млн.$ външен дълг.То за това никой не ги пипа. До сега да са ги анексирали.

17

БРАВО

преди 7 години

В България Приходите от Лотарията отиват в Мафията , при издадени Билети в размер на 50 милиарда лева няма внесен 1 лев Данъци .

16

Анонимен

преди 7 години

Предлагам да анексираме Люксембург, тези са колкото софийски окръг и нямат армия. Ще издадем международна заповед за арест на Юнкер за измами в особено големи размери. Цяла Европа ще ни благодари.

15

Новинар

преди 7 години

днес новината е: "Най-богатата страна в ЕС ще приеме 433-*** кандидати за убежище"след 2 години новините ще са: "Мексико ще приеме 433-*** люксембурски бежанци, бягащи от войната в родината им"

14

Анонимен

преди 7 години

Ще оберат кадърните и качествените, а за нас ще остане боклкът.Докато се чудим...

13

Суека

преди 7 години

Тия от ТОЛЕРАСТИЯ са се поболяли нещо ми се струва !? А защо не вземат емигранти от Източна Европа и да ги интегрират а ще взимат 100 процента някакви *** и дюнери като цяло !? Накъде отива Европа ... ГЕТОТО на света ще стане !

12

Ген полк Гадорян

преди 7 години

2055 година. Бежанците интегрират Люксембург. Или слагаш бурката или ще играе хурката. Хаха

11

някой

преди 7 години

До Анонимен 5Спокойно, скоро ще има развитие. Сега са 100 "бежанци", утре като се разчуе ще дойдат 500, после още 2000, до края на месеца ще направят 10000 и парите бързо ще се разделят и скоро няма да стигат. Те тези бежанци са като скакалците: обикалят от едно място на друго и опустошават всичко до което се докопат. Само ми е интересно, като скакалците станат 200 000 в страната при население от половин милион местни.

10

Анонимен

преди 7 години

На Юнкер *** нещо много скромно го дава. Лицемер нещастен.

9

Анонимен

преди 7 години

"Най-богатата страна в ЕС ще приеме 433-*** кандидати за убежище"А най-бедната в ЕС- хиляди бежанци. Ето колко е сбъркан тоя съюз.

8

hahaha

преди 7 години

Накрая парите ще са похарчени, а мигрантите неинтегрирани. Стара песен на нов глас в която никой не вярва.

7

Анонимен

преди 7 години

Роди ме мамо сириче и ме хвърли в Люксембург да интегрират

6

Тиквун

преди 7 години

13 милона евро за шепа хора си е чиста кражба. Иначе люксембурчани са мега богати и нема кво да се обсъжда... това е факт. А там контрола върху проектите е смехотворен.

5

Анонимен

преди 7 години

като разделих сумата на броя и веднага се определих като бежанец! Ако трябва и на арабски ще им го напиша!

4

до 1

преди 7 години

Най бедната ще бъде лагер за няколко стотин хиляди бежанци. БГ.

3

Анонимен

преди 7 години

Аз държава на която премиерът е женен за мъж, не мога да я приема на сериозно. Точно ей такива упражняват геноцид върху европейските народи и осъществяват етническа подмяна.

2

Анонимен

преди 7 години

Най-богатите по външен дълг ли ги определят? 3,7 млн.$ на глава от населението.Явно има да ги гоним още по богатство люксембургците. И може да ги стигнем.

1

СС

преди 7 години

А най-бедната в ЕС?