61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен

60

Демон

преди 7 години

Не ги искам !!! Готов съм да ги коля ако се наложи !!!

59

Стар набор

преди 7 години

ПРИЗОВАВАМ всички мои наборници, служили в Сливен 1983/1985 да се съберем пред бившата централа на ТРЕТА БЪЛГАРСКА АРМИЯ и да учредим една нова Българска Легия !Само след 2 дни опреснителна тренировка сме готови да за защитим Родината от нашествениците ! Спомнете си КЛЕТВАТА !!! А може и Ново Село да очистим от краварите, с един Марш на Скок сме там.

58

Шаран БГ

преди 7 години

НАРОД НИКОГА НЕ Е УПРАВЛЯВАЛ И НЯМА ДА УПРАВЛЯВА! Винаги, във всички времена, начело на племето застават амбициозни и алчни хора, тъпкани с човешки пороци !Честен и почтен човек не може да бъде управник /политик//Защото да бъде управлявана дадена група от човеци, необходимо е първо и последно - да бъдат тези хора лъгани!!После следват всички пороци !!!!Защо нашите "политици и държавници" не позволяват да се проведе един свестен референдум?? ЗАСТРАШАВА СЕ ВЛАСТТА ИМ !!!

57

Анонимен

преди 7 години

Референдум за мигранти е абсолютно наложителенЦяла Африка ли ще изпратят

56

до 66

преди 7 години

Абсолютно вярно еНе могат да спят на креватиВсички дюшеци са на пода

55

Анонимен

преди 7 години

Вече всички ще кажат "не", дори и германците. Сега на ход са изборите и смяна на политиката. Ха дано, ама надали. Но си струва да се опита!

54

Истината

преди 7 години

Това е същността на проблема!Редно е европейците да бъдат попитани дали искат така наречените "бежанци"!Ако не ги искат следва да се изпълни волята им!Ако пък си умират за тях-то нека Европа се напълни със знаете какво!

53

Ха-ха

преди 7 години

Sorani, ела за ... ме хвани!

52

Анонимен

преди 7 години

И после се чудите, защо в България и българи, и българки, започваме да имаме негативно отношение към някои малцинства...Вижте коментарите на ник 67 и добре помислете защо масово трафикантите на мигранти са бг. граждани с турско / *** самосъзнание! И сред българите има такива, но те са единици и обичайно са крими елементи или осъждани лица...

51

Sorani

преди 7 години

Айде България да приеме 1 милион бежанци и да ги ожени за българки. В Исляма педеррастията е забранена, те са мъжки момчета, тъкмо ще се оправи прокълнатата българска гнусна генетика.

50

Анонимен

преди 7 години

Бежанци са нанесли щети за около 4 хил. лева в центъра за настаняване във Враждебна, каза шефът на агенцията Николай Чирпанлиев.След като скоро е приключил ремонтът на сградата, чужденците са разбили мивки, изкъртили са новите врати, за да играят карти върху тях, обясни той.Те са предупредени, че от джоба на българския данъкоплатец няма да излезе една стотинка, която да покрие щетите и всичко ще е за сметка на настанените в лагера. Подобни проблеми са регистрирани и на други места, в които има настанени бежанци. Във всички лагери хора си слагали дюшеците и чаршафите на земята, за да спят н

49

Анонимен

преди 7 години

Бежанци рушат центъра в Харманли 01.11.2013 08:04...Наша репортерска проверка установи, че колчетата на повечето от 50-те армейски палатки са изпочупени, брезентът е изпокъсан, а леглата изкарани отвътре и разглобени. Част от дървените кревати във фургоните са нацепени и се използват за подпалки. Сирийците предпочитали да спят на земята.Между същите тези фургони вече полуобгорели от палените на открито огньове, се виждат изхвърлени изпочупени тоалетни гърнета и казанчетата. Може би, с извинение, предпочитат и да се облекчават сред храсталака?!

48

Анонимен

преди 7 години

...Ръководството на агенцията репликира президента Росен Плевнелиев, който наскоро упрекна отговорните власти, че бежанците спят по земята. Комендант Пенков разказа случай от последните дни, когато била приготвена стая с ново обзавеждане и чисти чаршафи за новопостъпили семейства, а на сутринта леглата били избушени и дюшешите намерени на земята. "Такава е културата им", обясниха от ДАБ...Едва 15% от бежанците искат да останат, обучават ги за шивачки и козметички 24 октомври 2013 в 13:00

47

Анонимен

преди 7 години

Намерете си в нета изказването на бившия директор на ДАБ/ Държавна агенция на бежанците/, който казва, че мигрантите режат брезента от зачислените им походни легла, слагат го на земята и спят така!

46

Анонимен

преди 7 години

И 58- като има 10000 ГЛАДНИ арабски деца във Вашето село, това как ще помогне на БЪЛГАРСКОТО село,м? Вие да сте виждали арабин да оре, сее , копае, да се грижи за овошки? Ако сте виждали такова чудо невиждано и нечувано- публикувайте клипа. видеото, в което се вижда! Отделно- тези 10000 АРАБСКИ деца се издържат от бг. държавен бюджет- т.е. И ОТ МОИТЕ данъци! Аз обаче искам МОИТЕ данъци да отидат за увеличаване на пенсиите на МОИТЕ родители, а не за чужденците и техните деца!

45

Анонимен

преди 7 години

58- Правите ли разлика между бежанци- т.е. хора, които бягат от война и нелегални имигранти, които бягат от бедността в държавите си? Защо искате в България да идват най- бедните хора от всички държави в света, вместо да искате да идват напр. богатите хора от държавите по света? Не ми казвайте, че арабскомюсюлмански номад, който не може да спи на легло, защото според културата си спи само на земята, може да бъде отличен...ЗЕМЕДЕЛЕЦ, защото това ще бъде ГРАНДЕ ЛЪЖА!

44

Анонимен

преди 7 години

ZIONOFASHISTITE KOITO UPRAVLIAVAT USA NIAMA DA POZVOLIAT REFERENDUM TE SA TAPKALI EVROpa 50GODINI S KAKVI LI NE SEGA REFERENDUM A xa-xa-xa-xa-xa-xa-xa NIMA DA STANE ONIAT FASIZOIDEN ZIONIST SOROS TUI RECHE

43

Анонимен

преди 7 години

Ако допуснат Дойтче банк да фалира, ще видите колко весело ще стане тогава в Европа като секне изведнъж хубавата издръжка на сичкото бежанец. а те няма да си тръгнат...

42

Разумно предложение!

преди 7 години

По такъв важен въпрос трябва да се произнесат всички хора-граждани на ЕС, които имат право да гласуват.Човешко е временно да приютиш някой, който бяга, за да си спаси живота. Но само временно, докато се оправят нещата в родината му. Затова ни смущават пълчищата от млади здрави мъже, идващи от държави, в които се воюва. Кой да воюва за страната им, ако не те самите?Относно всички останали мигранти - като се подготвят професионално и езиково, да дойдат в ЕС и да се явят на конкурс за работа?