6

Анонимен

преди 7 години

Рофалитнадзор

5

ognyanz

преди 7 години

До "браво": Азерите са си турци по произход, нищо лошо по принцип, но чак пък да ни подкрепят? Ако могат да доставят газ през Турция, нека го направят. Но едва ли ние ще сме им толкова важен клиент с нашето мижаво потребление. Тоя хъб си е въздух под налягане откъдето да го погледнеш.

4

браво

преди 7 години

някой ще останат с пръстче в гъзче язък им за направейшъна Азерите ни подкрепят което значи Хъб ще има и то Български

3

Анонимен

преди 7 години

Ех като го направим този газов ще пускаме газ на когото си искаме /или ни кажат/ и на каквато цена искаме. Остава само незначителния проблем да намерим кой да подава газ към хъба

2

ognyanz

преди 7 години

Както се вижда от картата, с Азербайджан нямаме обща граница, така че ще получаваме газ или от Турция или от Гърция (ако те са съгласни) и ще им плащаме транзитни такси. А ако не бяхме провалили проекта Южен поток щеше да е обратното.

1

Анонимен

преди 7 години

От своя страна държавната компания СОКАР препотвърди резервирания капацитет в размер на 50 млн. куб. метра....===Ха, 50 милиона кубика газ. Че той няма да стигне само да си напълним запалките. За сравнение-Южен поток гарантираше 64 МИЛИАРДА куб, метра газ. Представете си колко милиарда евро транзитни такси изтървахме!