7

мдаа

преди 7 години

Жалко подобие на държава...

6

Джедай Мастър

преди 7 години

До Анонимен 5По скоро борците на Илиев натръшкаха таекуон-дистите на Бинев и него в БИАД. Което не е чудно, защото както е казал Джак Ричър "таекуондистите стават за олимпиади, но са безнадеждни на улицата. Да вдигаш крак като куче на противопожарен кран си е чиста покана да те спукат от бой." Що се касае до Рапона, той дори не е бил спаринг партньор. Обществена тайна е, че е кауърд и е отказвал да се бие, за да не се нарани.

5

Анонимен

преди 7 години

Бинев е трикратен световен шампион по таекуондо и преди години сам натупа 4-мата бодигардове на Жоро Илиев в БИАД.Борисов е тренирал карате само в Пожарната и са го ползавали главно за спаринг-партньор.Друго голямо име в световното таекуондо е така нарачения от медиите Трактор - Алексей Петров, който с голи ръце задържа Сретан Йосич на площад Възраждане посред бял ден и го предаде на холандските служби.

4

Анонимен

преди 7 години

Докога ще ни пробутвате мутри, кифли и мутрафончета?

3

Вин

преди 7 години

Спорт в който няма рулетка или хронометър и е така наречен съдийски може да бъде повлиян от съдията/съдиите!Особено в бойните спортове!Всеки който се интересува може да си припомни случаи на тотално ощетени бойци в много видове бойни спортове!Така че остава най-сигурното на което и наблягат повечето треньори-НОКАУТ,тогава никой не маже да му помогне!

2

Анонимен

преди 7 години

Кое му е достойно и на този престъпник, или имате старческа деменция или живеете в паралелен сват!

1

Анонимен

преди 7 години

Eдин достоен мъж, доказал се и на татамито и в бизнеса и навсякъде.За разклика от куфата фалшива и страхлива Тиква.