9

Слънчарски

преди 7 години

До До СлънчарскиМисълта ми е към всичките тия комплексирани тролчета, искащи да го стрелят и бият. Бас ловя, че дори не са прочели статията, ами само са видели заглавието и айде на линча. Най-вероятно и няма никакъв смисъл да им пиша, ама почнете да мислите малко, мама му стара. Едно е някой ненормалник, дето е решил да мине с камион през 200 човека и съвсем друго е човек, при който за секунда невнимание да се стигне до смърт. Не може и не трябва да се поставят заедно и за това си има закон.

8

Анонимен

преди 7 години

Всичките дето тук плюете какви ще ги запеете, ако утре и на вас ви се случи да направите такъв забранен завой и се случи случка? Само не ми казвайте, че спазвате правилата - едва ли има шофьор в България, който да не е правил подобен забранен завой, какъвто е направил този шофьор. При това не забравяйте, че даже и този, с който ще се блъснете да се е движил с примерно над 100 км/час при разрешени до 50 км/час, пак по вас ще плюят и вие ще сте виновни. Така че помислете преди да пишете!

7

Цецо

преди 7 години

Егати ши.ба.ната съдебна система. Промяна трябва. Референдум...

6

До Слънчарски

преди 7 години

От статията човек остава с впечатлението за поредица от съзнателно извършени действия, ама нейсе.Е, стават и грешки, но на всекиго може да се случи, нали? А за без време отишлите си, е те... абе не се броят! Малко сори, че гадничко звучи, ама такъв им бил късмета. А и кой изобщо ще сложи себе си в тази графа. "На мен не може да ми се случи" е къде по-лесно, а и удобно. Повтаряш си го Х 10, забравяш и всичко е ОК! Защото и най-вече в БГ-то убийството с МПС не се брои за умишлено престъпление...

5

Анонимен

преди 7 години

"Според комисията, предложила Пешев за предсрочно условно освобождаване, виновният шофьор се опитва да бъде критичен към себе си, а степента на риска,... е паднала чувствително..."Предсрочното и условно освобождаване - без коментар.Сега да му се връчи и "Стара планина" с лента, като компенсация за претърпените лишения и изживения катарзис. Тази "взискателност към себе си" трябва задължително да се поощрява! Особено и най-вече - за нито едното нарушение след инцидента.

4

Слънчарски

преди 7 години

Всеки тука, който се изказва, че заслужавал бой и разстрел, да отиде да се прегледа за психични разстройства. Има ГОЛЯМА разлика между инцидент и умишлено действие, и като не я разбирате, най-добре си стойте в панелките и си избивайте хейтърските комплекси като си блъскате главите в клавиатурата. Да не го е направил нарочно, ве ***. А това, че жената също е карала с превишена скорост се премълчава в статията. Какво ви прави кеф да опропастявате живота на още някой, който е направил грешка.

3

bub

преди 7 години

"Защитата му пък подчерта, че след инцидента водачът няма нито едно нарушение."И какво от това? Герой ли е, какво?

2

sport

преди 7 години

нЕма такава *** и застреляна държава. А този заслужава бой всеки ден след излизането на свобода.

1

Анонимен

преди 7 години

Може би 99% от шофьорите в България правят това нарушение. Само дето много рядко се стига до подобна трагедия.