51

Реалист+

преди 7 години

До РеалистСамо обратното на умен може дори да си помисли, че след като Бокова е шеф на ЮНЕСКО сега ще изберат КриСталинка за шеф на ООН - щото сме много важна държавица ли - алооо - асансьора май не ходи до "горния" етаж....:)))

50

Реалист

преди 7 години

До х 63 И как класира Бокова като дипломат първа класа.Можеш ли да кажеш какво е свършила значимо, което да ни дойде на ум веднага щом стане въпрос ? Не мажеш да се сетиш , нали?

49

Анонимен

преди 7 години

Наглата Бокова вместо за благодарност, че ББ я остави за кандидат, а тя беше такъв на БСП, не на ГЕРБ и сега, когато се видя че няма никакъв шанс с това 6-то място вместо да се отегли с достойнство се заинатила като магаре на мост и ни прави сечено! Винаги комунистите са били долни предатели и са прецаквали държавата ни!

48

пенсионер

преди 7 години

До колкото разбирам,в момента имаме само един представител-К.Георгиева.Другия представител,ако искат руснаците, може да си го броят за свой.Той така или иначе щеше да работи за тях.

47

Анонимен

преди 7 години

Всичко,което става в условията на демокрацията по евроатлантически ,е под лозунга: "Едни "наши" хора печатат едни пари,10% от които които трябва да "усвоим" ,а останалите 90% заедно с тях да "присвоим"!За да стане правилно работата,трябва да се организира правилен междупартиен и/или международен хаос!"Това са целите на занятията ООН, ЮНЕСКО, ЕС, НАТО, цветни и всякакви други революции, войни, тероризъм,бежанци и т.н.За това са и измислени и създадени "ПАРТИИТЕ"- в друг превод -"БАНДИТЕ"!

46

Мария

преди 7 години

А защо допуснаха в този съвет изобщо двете кандидатки. Ако Бокова не се отказва, тогава би следвало Кристалина да няма право да участва. То така всяка страна може да си предложи по двама по трима.

45

Анонимен

преди 7 години

отговорът е 0(нула). Понеже и двете са комунистки, едната отрекла, а другата не от партията, а комунистът не е човек, а желязо!

44

харпун

преди 7 години

До ShoppЕ по- тъпо изказване не бях чел от години. ЮНЕСКО има повече правомощия и реални действия дори и от ООН дефакто.

43

3

преди 7 години

3

42

Анонимен

преди 7 години

Всъщност какво стана с кандидата за президент на ГЕРБ? Или всички са отишли първо на интервю в ООН и който пропадне - той ще е?

41

х

преди 7 години

да замениш един първокласен дипломат с една чиновничка с мераци да засели европа (бг) с мигранти е повече от гаф.

40

#КОЙ му нареди

преди 7 години

#КОЙ!!! нареди на #ТОЙ!!! да направи гафа с КръстКАЛИНКА. #КОЙ!!! #КОЙ!!! #КОЙ!!!..... #ТОЙ не може сам да реши! #ТОЙ Няма топки да вземе самостоятелно решение! #КОЙ!!! нареди на #ТОЙ!!! #КОЙ!!! #КОЙ!!! #КОЙ!!!.....

39

fds

преди 7 години

Борисов да си ходи! И не просто да си отиде в Банкя, а да му се търси отговорност за всичките поразии, които направи. За два непълни мандата успя да спре Белене и ЮП, и двата проекта изискваха немалко инвестиции, но даваха на държавата огромен ресурс. Той ги спря по нареждане на САЩ и ЕС и който отрича това, явно е сляп. Някой брои ли издънките на ГЕРБ? На кой друг премиер в България щяха да му простят подобни действия?Кандидатът за ООН е само върхът на цялостната продажна политика!!

38

А най добре

преди 7 години

По добре Пеевски да предложи, поне да се събудят заспалите умни и крастаиви!!!

37

анонимен

преди 7 години

успех на гжа бокова и на бьлгария никакво отказване ние сме с вас

36

Анонимен

преди 7 години

Орешарски е по млад от баба Бокова, той можеше дани отсрами!

35

За

преди 7 години

сеира, сега си заслужава да изберат Бокова.

34

руския кандидат

преди 7 години

"Русия питала"- ами много просто. Ако на 8.09.1944г не бяха окупирали България ,бащата на Бокова щеше да шумкар и да събира гъби в нелегалност. Бокова нямаше да учи на държавна издръжка в Москва и веднага да и се пази мястото като завърши в ООН без да има конкурс и да питат българския народ.

33

Анонимен

преди 7 години

Всъщност България може да има само един кандидат - Ирина Бокова. Останалите просто не са работили на достатъчно отговорна длъжност в структурите на ООН. Много просто е, ама някои са още по-прости.

32

Анонимен

преди 7 години

Колко кандидата можело да има България? Ами много = колкото реше краля-слънец Бойко Борисов. Спискът му е безкраен: Кристалина Георгиева, Калина Илиева, Румяна Желева, Искра Фидосова, Цецка Цачева, ...