25

Пенсионер

преди 7 години

Вярно ли е че Бокова се провали ? Вярно е .Вярно ли е че ген. Марин призна пред Цветанка Ризова за провала на Бокова и пожела успех на Георгиева.Вярно е ? За първи път виждам комунист да признае истината.Вярно ли е ? Вярно е .Какво повече да коментираме ? Вярно ли е ? Вярно е.

24

Пенсионер

преди 7 години

Изявлението на Мария Захарова не се нуждае от коментарий.

23

дъщеря на убиец

преди 7 години

Наглост и безочие! Те не я искат в село,тя пита за поповата къща!

22

Кр. Средков

преди 7 години

До УЖАС...ХА,ХААААА бе *** Русия и по специално Атомстроймаш определян върховото ниво на енергийните технологии - това че тези наречени от теб "русофили" искат тези технологии да бъдат внедрени и у нас показват че са съпричастни по ниво на кфалификация с тези върхови нива - а пък ти си един *** който става за мияч на *** дали в СЬЩ или в Русия няма никакво значение....

21

Кр. Средков

преди 7 години

До по-далече от РусияНапротив, толкова по-дълбоко в помийната яма на американците/краварите де/. Сега сме с краварите - университетското образование у нас е на ниво кота терен. Преди нашите специалисти бяха търсени навсякъде по света - а сега за нищо не стават. Я върви в САЩ и се опитай да работиш като специалист / не като мияч на ***/ и ще видиш колко си глупав с това си мнение.

20

AF

преди 7 години

Хо, хо, пълна шизофрения на Боко... Преди седмица Боко се срещна с Меркел и тази кукундрела му наби обръците за Сталинка. Боко посра *** и веднага звъни на Путин - да пита... "Питането" е ... консултации по международни въпрос. В БГмедиите инфото бе: Боко разговаря с Путин за белене и по ... "някои междунар въпроси. А "междунарвъпроси" са: "Бате Владко... ние .. Клисталинка..." ОТГОВОР: а бе духайте го бе ... И боко се *** ...

19

Майтапчия

преди 7 години

А,няма проблем-ЕС признава Крим и КриСталинка е генерален секретар!

18

УЖАС...ХА,ХАААА

преди 7 години

РУСОФИЛИТИ СЕ ЧУВСТВАТ АДСКИ УНИЖЕНИ ОТ ФАКТА ---ЧЕ БАБА БОКОВИЦА Е ВЪН ОТ ИГРАТА В ООН-то!УЖАС ---"РУСКИЯ СЛУГИНАЖ"..... , ОСТАВА БЕЗ РАБОТА ...ХА,ХА,ХААААААААААА....АМИ ДА ...ТОВА СИ Е ТРАГЕДИЯ ,БЕ.....КАК СЕГА ШЕ СИ ЗАРАБОТВАТ ПАРИТЕ ----КАТО НЕМА КАК ДА СЕ ОБСЛУЖВАТ РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ....??!!"РУСКИЯ ТРОЯНСКИ КОН"---НАПРАВО УМИРА....!!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Ако някой не е знаел или не е вярвал КОЙ е терориста 1 на планетата Земя, да чуе Джон Кирби - официален представител на САЩ от снощи.Терористични Заплахи към държавата Русия - това си позволяваше само ИДИЛ.

16

456

преди 7 години

До TPE3BEHАбе пий си ракията и не забравяй да мезиш!Трезвен си колкото талпа!

15

456

преди 7 години

До Анонимен"Всичко,което прави напоследък с нас Русия,е да унижава България"Русия дали ни унижава ,не знам,но унижението на което ни подложиха като нация,бойко и плевела в последните години,трудно се преглъща от умните българи!А последното мазало на баце ,то е направо върха на позора!

14

TPE3BEH

преди 7 години

Затова ли всичките про руски субекти в България ореваха света, даже и правителството искат да съборят....

13

Анонимен

преди 7 години

Проблема е друг, Путин не съм го чувал да лъже и да се отмята, а за тиквата това е ежедневие.------------------Никой не го е чувал да лъже. Поне не жив.

12

Анонимен

преди 7 години

Всичко,което прави напоследък с нас Русия,е да унижава България.Замшефът на Думата-Толстой,обиди България,като се "пошегува",че ше я купи,след това Русия гласува и наговори други страни,против Бокова...После,да не се чуди,защо толкова я "обичавме".

11

Анонимен

преди 7 години

Само името е достатъчно. Номера му го пише в досието.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен13Да ти кажа ли и номера на обувките му?главанак

9

Анонимен

преди 7 години

Че има, има. Неслучайно Бойко се обади по телефона на Путин предния ден. Да не мислите, че за кучета са си говорили?"Проблемът е, че руснаците лъжат. А Бойко е доверчив. Путин е казал нещо на Бойко и Бойко е повярвал. Голяма грешка! Путин може да се отметне без дори да се изчерви!"Проблема е друг, Путин не съм го чувал да лъже и да се отмята, а за тиквата това е ежедневие.

8

Анонимен

преди 7 години

А кой е журналиста?Тия номера са стари като Рим.

7

Анонимен

преди 7 години

"Абе тия що се оправдават без никой да ги набеждава?"Не се оправдават, това е брифинг и Захарова отговаря на въпрос на български журналист от БНР

6

Анонимен

преди 7 години

Абе тия що се оправдават без никой да ги набеждава?