45

Все тая коя

преди 7 години

До EVROPAАко бях толкова неграмотна,щеше да ме е срам да пиша коментари!Спри !

44

Все тая коя

преди 7 години

За пореден път се убеждавам,че това е ромски сайт! Престанете да занимавате хората,които се трудят,учат и са грамотни,хората,които плащат такси,данъци и сметки, с тези създания!

43

Анонимен

преди 7 години

Фандъкова не знае, че е длъжна да събори незаконните постройкиКалинка Фандъковна се цели нависокоСега е модерно да слагат пионки във властта

42

EVROPA

преди 7 години

da vzemete da si smenite snimkata na zaglaviata s romi se edna i sashta ot 2 godini -nemateli po ynizitelna ot tazi ; tolkova krasivi romi i kashti te mi pokazvat mizernata s cel ynizenie na edin narot - e kazete mi ot giayrina imali po skapan i kompleksiran narod................

41

Анонимен

преди 7 години

Защо са си струпали ъщите около жп линия? За да крадат релси! Като няма добри условия, да заминават - Меркел ще ги подслони, но преди това да научат по някой лаф на арабски. Ромские клонове, които се турчеят, са с предимство..

40

Анонимен

преди 7 години

Незаконни жилища; не плащат никакви такси и данъци; източват социалната система,.те. нашите пари; не искат да учат и да работят; където и да идат ,правят клоака !!!! Стига сме позволявали на държавата да взима от нас и от децата ни, за да храни тези !

39

Анонимен

преди 7 години

1. Плащат ли данъци, та имат претенции спрямо Общината?2. Кой ги е карал да строят къщи-коптори непосредствено до ж.п. линията? Да не говорим пък за външните тоалетни, които са буквално над преминаващите влакове!3. Ако в махалата им е мръсно, кой ли е направил *** там? И кой да иде да го почисти?

38

я...ааа...

преди 7 години

Тези можали и да пишат ама на къв език,явно на ромски?

37

Анонимен

преди 7 години

бежански център от затворен тип е решението ,, и под карантина и да им се слага бром в чая

36

леле

преди 7 години

жалват се от мръсотията, която сами създават. инете по влаковата линия за Перник и вижте какви грамади *** се сипят от накацалите покрай релсите коптори. Аз питам до кога СОС и Фандъкова ще се правят, че не виждат и торомоза, който създават същите тези "чистници " за жителите на Люлин, които всекидневно с импровизирани ръчни талиги или конски каруци ки каруци преравяйки кофите за *** или обръщайки "иглутата" ни засипват с мръсотия и зловоние. Законни ли са им къщитеш-въпрос към кметицата

35

Анонимен

преди 7 години

и сега какво, прислуга да им почиства и разтребва ли искат! Да-а, време е да им се осигури и това. То само с ток, отопление и вода безплатно, социални и детски надбавки и без плащане на данъци живее ли се? Айде Фандъкова, по-чевръсто го давай!

34

смЕх

преди 7 години

Гуцетата живеят в кочини по чужда воля ,но и при тях е по-чисто докато тези двукраки създания живеят в незаконни и създадени от тях помийни ями по своя воля поради което никой не им е виновен и длъжен за каквото и да е било.

33

Анонимен

преди 7 години

Ромите имат ли право да живеят там първо? Ако нямат веднага в някой бежански център от затворен тип да бъдат настанени.

32

Анонимен

преди 7 години

не мисля,че някой друг им мърси,не мисля че им дължим нещо,мисля че те ни дължат много,да имат претенции някой друг да оправя кашите които сами създават си е нагло ,като живота им сред нас.Защо тези не могат да се научат да бъдат хора,за да получат уважението което искат.Не може да твърдят аз съм човек ,отнасяй се с мен като такъв и да се държат като излезли от джунглата

31

Общинар

преди 7 години

Кофи за смет липсват, защото са откраднати или потрошени. Другата причина е - кофи за смет не се слагат там, където по план не трябва да има никакви неразрешени жилищни постройки (а те пък изневиделица изникват и веднага се напълват с по 10+ бхк защитени елемента). С вас оправия няма.

30

ЕВРОГРАЖДАНИН

преди 7 години

АМИ ВЗЕМЕТЕ СИ ПОЧИСТЕТЕ! НЕ СТИГА , ЧЕ ПОЧТИ НИЩО НЕ ПЛАЩАТЕ , ВИ МЪРЗИ И ДА СИ ПОЧИСТИТЕ! ЗА НИКОЙ БЪЛГАРИН НЯМА НИЩО БЕЗПЛАТНО , А ЗА ВАС ИМА И ИСКАТЕ ВСЕ ПОВЕЧЕ И ПОВЕЧЕ !ОБЩЕСТВОТО ПЛАЩА ЗА ВАС ОТ ДАНЪЦИТЕ СИ И ВИ НОСИ НА ГЪРБА СИ, А ТЪРПИ МЪРСОТИЯТА ВИ И ВАШИ КРАЖБИ И НАПАДЕНИЯ! СТИГА, ЗАСРАМЕТЕ СЕ И СВЪРШЕТЕ НЕЩО ПОНЕ ЗА СЕБЕ СИ!

29

1

преди 7 години

Предлагам да съборим всички маали и да им обещаем по хубави къщи. Ама да им обещаем....

28

Кълвач

преди 7 години

> Къщи в близост до ЖП линии са пред пропадане...Къщите законни ли са?

27

sport

преди 7 години

Егати и новината. Това е пак в стил "нагнетяване" на напрежение. Скапани политици, продажни медии.

26

Анонимен

преди 7 години

Столична община трябва да провери,законни ли са жилищата им, ако са платени ли са им данъците и такса смет. В случай, че има нарушаване на закона същата да изчисти до камък цялото гето от незаконните постройки, а жителите им да настани на чисто място например на някой чист и необитаем остров извън пределите на България.