7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 6Разрешавам си са те поправя. Не кокосово, а палмово масло. Последното е от друга палма и е много по-евтино. От него правят и сaпун.

6

Анонимен

преди 7 години

Ало, "днесбеге"-то, престанете с това "BG"- нещо си! Пишете, "български, -ска, -ско, -ски"! Първо се доограмотете, за да не допускате правописни грешки (не пропускате ден без грешки ), пък тогава се опитвайте да "развивате" българския език!

5

Анонимен

преди 7 години

До Гешо 5Прав си! Правят го с мляко на прах и кокосово масло! Това е днешната технология! Болно ми е да го кажа - всичко българско и родно е негодно!!! Не е моя фразата. Прочетох я тук в този форум ама баш си е така!

4

Гешо

преди 7 години

Живея в Холандия и няколко пъти си купих българско сирене овче - пълен *** , беше като тебешир . Вече си купувам гръцко и много съм доволен - всеки път е едно и също , а пък българското всеки с различен вкус . Пожелавам успех на българските производители и да мислят по малко за парите а за името си .

3

Анонимен

преди 7 години

Само на български "млечни" продукти, може да се видят толкова хубави снимки на крави!

2

1

преди 7 години

Днес посетих,магазин на ''Кауфланд''в града ни,под логото на всички магазини от веригата,''обичам българското''имаше цена на кашкавал 34.99лева за килограм,запитах магазинерката,кашкавала от мляко на първескиня /родила първо дете / ли е,тя не можа да ми отговори,изкупуват суровото млеко на цена 0.50лв.за литър.тази цена 34.99лв.как се образува.Най-скъпия кашкавал в ЕС .Брюксел Париж,Виена,струва 14евро за килограм.

1

Анонимен

преди 7 години

Как ще има сирене без мляко , пък ще е и качествено ? Крави няма те сирене търсят !