64

Анонимен

преди 7 години

Семейство.Клинтънови са вече 20 години във властта. Конкурират се с така наречените "диктатори". Че Башар Асад не е толкова дълго!? Демагогикрация по американски. За Буш важи същото.Затова заблудените ще е гласуват за Клинтън и злото по света, което сее САЩ, а интелигентните - за Тръмп, който е малко по-малкото зло.

63

Анонимен

преди 7 години

Напишете в търсачката "садистичен смях " и ще видите кого обичат нашите журн аляци.

62

Анонимен

преди 7 години

много свястна и открита жена, вижте я:vbox7/play:0e47d63c75

61

Дон КурЛеоне

преди 7 години

ДОНАЛД ТРЪМП ДИРЕКТНО СИ ГО КАЗА ЧОВЕКА НА ПРЕДИЗБОРЕН МИТИНГ,ЧЕ ТЕЗИ ИЗБОРИ СА ПОСЛЕДНИЯ ШАНС БЕЛИТЕ ХОРА ХРИСТИЯНИ В САЩ ДА ИМАТ СВОЙ ПРЕЗИДЕНТ В БЕЛИЯ ДОМ ,ЗАЩОТО СЛ;ЕД 4-5 ГОДИНИ САЩ НЯМА ДА Е СЪЩАТА И БЕЛИТЕ ХОРА ХРИСТИЯНИ ЩЕ СА МАЛЦИНСТВО МАЛТРЕТИРАНО ОТ ВСЯКАКВИ ТЪМНОКОЖИ ЕЛЕМЕНТИ.

60

Седера стинчо

преди 7 години

До смЕхПоредната доза от дезинформацияЩели да гласуват закон и всички медии да се задължават да окачват червен фенер пред редакцията.

59

Анонимен

преди 7 години

МАНИПУЛАЦИЯ ТА ДРЪНКА ,КОЙ БИ ПОДКРЕПЯЛ ТОВА ПРОТИВНО ВЛЕЧУГО КИЛЪРИ КЛИНТЪН,СЛЕД КАТО И НА ДЕЦАТА Е ЯСНО,ЧЕ ТАЯ НЕНОРМАЛНА ДЪРТА *** Е МЕГА ОПАСНА И МОЖЕ ДА ЗАПАЛИ ЯДРЕНА СВЕТОВНА КАСАПНИЦА.ПОДКРВПЯТ Я ЕДИНСТВЕНО ЗАПАДНИ УПРАВНИЦИ И ЕВРИОАТЛАНТИЧЕСКИ ГЕИОВЕ. САМО ДА ВИ КАЖА КАК ДЕЙСТВА СИСТЕМАТТА ,ОНЗИ ДЕН ДОКАТО ШОФИРАХ ЧУХ ПО РАДИОТО,ЧЕ ОБЯВИХА ,ЧЕ 2016 БИЛА НАЙ ГОРЕЩАТА ,ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ОТ 100 ХИЛЯДИ ГОДИНИ И ТОВА ГО ПОПВТОРИХА НЯКОЛКО ПЪТИ И НИКОЙ НЕ ОБЯСНИ ОТКЪДЕ ЗНАЯТ КАКВО Е БИЛО ТОГАВА

58

Седера стинчо

преди 7 години

До СтудентаЗащо лъжете госпожо ?И то редовно!Па паре требе и то редовно, щото редовно се папка.

57

Анонимен

преди 7 години

Черни, латиноси и всякаква *змет мързелива дето лежи на социалната система подкрепя Клинтън,но тя ги лъже здраво и после ще им покаже един среден! Зад Тръмп са белите хора, които не разчитат на социални и други подаяния. Но тези хора стават все по-малко - както в САЩ, където вече са малцинство, така и по света.

56

хм

преди 7 години

И ДВАМАТА НЕ СТРУВАТ, НО СЛЕД ЕКСПЕРИМЕНТА ЧЕРЕН МЮСЮЛМАНИН, СЕГА ЖЕНА - ЗА СЕФТЕ е повече от ясно, че друг дърпа конците. Безмислен театър и *** очаквания.

55

Jojo

преди 7 години

Много се правите на умни и силни, а сме най бедните и страхливи от всички. Ревете за краен национализъм ама скоро да не ревете на фронта с по един евтин калашник и парче хляб. Почнахте да не цените свободата и демокрацията и май се върнете там от където дойдохте СЕЛО.

54

до 71 остави я

преди 7 години

Журналистката не е писала материала, а го е преписала и не е журналиска, а машинописка

53

охххх

преди 7 години

Болна държава - болни кандидат - президенти! Болен свят...

52

Анонимен

преди 7 години

ЩО ЛЪЖЕТЕ ??

51

Студента

преди 7 години

Журналистката списала тия глупости лъже като влашка *** !Според западната преса само CNN , дава предимство за Клинтън , останалите медии и телевизии обявиха Тръмп за победител !Така че тая лелка лъже!Защо лъжете госпожо ?И то редовно!

50

do 58

преди 7 години

До пророка Олег: Имат информация, но медиите са на лошите. Не им се връзвай на приказките, въпреки че изборите са предварително нагласени

49

Анонимен

преди 7 години

Абе то няма голямо значение кой ще е президент щото той не управлява. Олигарсите които управляват САЩ са си същите. Който и да е ще ги слушка и изпълнява. Това е същността на демокрацията.

48

Аман от пропаганда

преди 7 години

Да оставим настрана колко верни са подобни проучвания, видяха се и при Brexit. Но дори и така да е, тежестта на това кого подкрепя Русия е с много по- голямо значение от това, кого подкрепя т. нар, останал свят. А т.нар. останал свят поне на 80% ненавижда Америка и я счита за източника на всички злини за хората на планетата.

47

Анонимен

преди 7 години

Сред младите българи има по-ниска ориентираност и по-високо объркване - тоест са за Тръмп?

46

Анонимен

преди 7 години

Само в Русия или само в Русия и в Китай :)

45

RTYU

преди 7 години

VESTICA