8

.

преди 7 години

Запорожец признаха, че Мерцедес са по-добри автомобили...

7

Потребител

преди 7 години

Мача бе добър. Определено Лудогорец можеха и по-добре - защитата се поизложи и координацията между футболистите куцаше - но съм виждал по-лошо представяне от "по-класни" отбори. Началото бе добро, играта им бе смела и леко безразсъдна колкото да покажат на ПСЖ че може да са по-класни но не и по-добри. ПСЖ изглеждаха леко стреснати но след дузпата определено се успокоиха и заиграха по-добре. Според мен по-добра координация като цяло и по-голям натиск в средата биха били достатъчни за победа.

6

Анонимен

преди 7 години

и какво като са от другия край на света футболистите? ПСЖ бяха испанци, уругваец, зулуси и конго бонговци. в крайна сметка не играха чак толкова зле, все пак това е един от най-добрите отбори в Европа, имат и десетки години опит в Шампионска Лига.

5

з н а й к о

преди 7 години

До 2Само господин Кавани струва повече от всички чужди футболисти играещи в България. Как ще ги победиш, трябва те да играят с резервите...и пак не е сигурно

4

Анонимен

преди 7 години

Поредица от вратарски голове на Владо Стоянов,Вратарски голове срещу Звезда,вратарски гол срещу Виктория,нескопосано излизане и вратарски гол срещу Базел ,снощи два вратарски гола които минаха между ушите му.Владо изглежда бавен,тромав.дебел,към това като прибавим и грешките на треньора и щатнивт му изпълнител на дузпи ,Моци беше уплашен,личеше че ще пропусне,ненужна смяна в края на мача 87 мин вкарва Кешару,футболисти по 1.50 върнати цял мач в малкото си наказателно поле

3

сминдух енд чесън

преди 7 години

С оглед на показаното резултата е благоприятен за нас.да бъдем реалисти ,много сме далеч от истината,но по лошото е ,че дълбаем в обратната посока разчитайки на футболисти от другия край на света.

2

Анонимен

преди 7 години

Това не означава, че не могат да бъдат победени от "Лудогорец".

1

Анонимен

преди 7 години

Само ПСЖ даже малко голове ни вкараха