142

Боби

преди 7 години

До Анонименостава още едно - Първо ракетите бяха с бойна част със сферично действиеСлед това започнаха да ги правят с дисково разлитане на осколките което срязваше самолета буквалноАко е стреляно от от сепаратистите ракетата или щеше да влети в кабината или да отсече част от нея както се обезглавява с гилотина - това не е случаяако е стреляно от Украинска страна ракетата лети на пресечен курс и осколките напречно на ракетата ще порази самолета отпред. Половината кабина е там другата я няма!

141

Анонимен

преди 7 години

171- Простата физика Ви дава само 1/3 от реалната картинка и то ако данните , въз основа на които правите изчисленията, са верни- т.е. са идентични с данните от боинга. С какво ще запълните другите липсващи 2/3 от пъзела, който да ни даде версия какво точно се е случило и как точно се е случило?

140

Боби

преди 7 години

До Анонимен 170Това Е ПРОСТА ФИЗИКАРакетата има еди колко си гориво която я ускорява на височина еди колко си с еди колко си км/ч и има обсег (тоест достатъчна комбинация височина/скорост или енергия за да маневрира и да порази целта)Подменяме 10000 на 10600, скоростта на целта от 800 на 900км/ч и смятаме колко по-малък е обсега на ракетата и това е МАКСИМАЛНИЯ ВЪЗМОЖЕН ОБСЕГ реално никой никога не стреля на МАКСИМАЛЕН ОБСЕГ чакат се 3-5 сек за по-сигурно за 1 сек МН17 минава 247м

139

Анонимен

преди 7 години

169- ...За случая с МН17 не е необходимо да имам РЕАЛНИТЕ характеристики.. КРАЙ- ТОВА КАЗВА ВСИЧКО! Вие базирате работните си фипотези въз основа на ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, А НЕ НА реални юридически факти и дори не на индиции! Което показва, че Вашата хипотеза АПРИОРИ Е НЕВЯРНА! За това и споря с Вас- за да Ви докажа, че ако нямате РЕАЛНИТЕ ИСТИНСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ, НЕ МОЖЕТЕ ДА ПОСТРОИТЕ РЕАЛНА ХИПОТЕЗА И НЕ МОЖЕТЕ ДА МЕ УБЕДИТЕ, ЧЕ ВАШАТА ХИПОТЕЗА Е ВЯРНА!

138

Боби

преди 7 години

До Анонимен 168За случая с МН17 не е необходимо да имам РЕАЛНИТЕ характеристики - Достатъчни са тези ПР обществени характеристики.САМОЛЕТА МН17 СЕ Е ДВИЖИЛ НА 10600м с 900 км/ч ПРАВОЛИНЕЙНО И РАВНОМЕРНО - тези условия се припокриват почти със стандартния сценарий 8000-10000м височина с 800км/ч неманеврираща цел. Обсега на ракетата при посочени 40км няма да е по-малко от 35 км (Компютъра изчислява обсега преди пуска максимално точно) а това съответства на данните и на двата сценария.

137

Анонимен

преди 7 години

До 162- ...При всички останали сценарии ракетата има по-малък обсег(10км дори).. Кажете сега- на кой източник се базирате за това инфо? КОЙ Ви го каза? Вие видяхте ли го написано в оригиналната руска документация на БУК-а, от който е изстреляна ракетата? Освен това- нали има модификации на въпросният комплекс-Вие познавате ли в детайли всички компоненти на конкретната модификация на БУК , от който е изстреляна ракетата? НЕ, нали- защото това е ЧУВСТВИТЕЛНО инфо и може да е дори ДЪРЖАВНА тайна!

136

Боби

преди 7 години

До Анонимен 164Нарича се ПР - без ПР няма одобрение от неспециалистите в Конгереса/Думата - трябват ни нови ракети защото Рашките/САЩ направиха нови самолети дето старите ракети не гарантират че ще ги свалят.За това дават тази комбинирана характеристика на обществото - ТЯ е ВЯРНА и съответно може да се покаже на полигон. Но всички тези характеристики са за НЕМАНЕВРИРАЩИ ЦЕЛИ - Гадничко нали никой не го споменава ПР е все пак.пп Реалната форма на огневата зона не е 1/2 СФЕРА а 1/2 ВОДНА КАПКА

135

Анонимен

преди 7 години

161- Естествено, че съм неверник!:) Обичайно, поради естеството на работата си, си имам работа с АВТЕНТИЧНИТЕ документи, договори и т.н., а не с манипулиран чужд ПРЕРАЗКАЗ на документи и договори:) За да повярвам в едно инфо, трябва да е в ръцете ми ОРИГИНАЛНИЯТ писмен документ с оригинален печат, подпис на оправомощените лица; ако е нужно- преведен от заклет преводач! Как иначе да повярвам в един писмен документ, след като съществува и правна процедура за оспорване на съдържанието му?

134

Анонимен

преди 7 години

Най точната дума за оня *** в Кремъл е УБИЕЦ.......................

133

Анонимен

преди 7 години

161- Какъв адвокат щях да бъда, ако вярвам на ВСЯКА непроверена публикувана информация в... руското уики:) Ако си мислите, че доказателствата в съда се вземат от уики, дълбоко се лъжете:) Да не говорим, че тези данни може да не да реалните данни:) Коя НОРМАЛНА държава ще публикува в...уикипедия всички РЕАЛНИ данни на собственото си въоръжение, при положение, че не е част от НАТО и е главната държава в одкб?:D Вие наистина ли сте толкова наивен?:)

132

Боби

преди 7 години

До Анонимен 161 продЗа свръхдалечните ракети се дава само една характеристика - ЦЕЛ летяща на перпендуикулярен курс(90 градуса спрямо лъча на радиолокатора) с 800 км/ч на височина 5000-20000 мПримерно Патриот комплекс/ракета модел 1 обсег 75 км, Модел 2 150 км, Модел 3 - 45 км - това е варианта с Антиракетите но понеже може да ползва и Мод2 ракета на всякъде го водят с обсег 150 км

131

Боби

преди 7 години

До Анонимен 161Уфф невернико добре ще ти обясняЗРК някой си - данни в ВикипедияОбсег 40 кмВисочина 0.05 до 20 кмскорост на целта до 4000 км/чскорост на ракетата до 5000 км/чВсичко това е вярно НО САМО ЗА 3 СТАНДАРТНИ СЦЕНАРИИ КОМБИНИРАНО1. ЦЕЛ на 0.05 км височина и 1400 км/ч в насрещен курс обсег 40 км2. Цел на 20км височина 4000км/ч в насрещен курс - 40км3. Цел на 8000-10000м 800км/ч догонващ курс обсег 40 кмПри всички останали сценарии ракетата има по-малък обсег(10км дори)

130

Анонимен

преди 7 години

160-След като България е 10 години в НАТО и това предполага непознаваме в абсолютни детайли на техническите спецификации на Бук, значи- инфото Ви може да е остаряло или да не е пълно.Това е специфична материя, до чието ПЪЛНО И ИЗЧЕРПАТЕЛНО опознаване не е допуснат всеки гражданин на всяка държава.Все едно да искате от руски военен пилот да познава до съвършенство устройството на Ф -15 и да може да го пилотира брилянтно, без да е летял никога на този самолет...

129

Боби

преди 7 години

До Анонимен 158ОЗ от Химически Войски БА съм но Авиация и Оръжие ми е Хоби. Имах Удоволствието да служа в Първа дивизия на ПВО с щаб в Божурище и там съм водил дискусии с офицери които са истински ПВО Летци, радарни спецове, ракетчици и артилеристи(за ударните самолети познавам само пилот на Су-25 от БА и каквото ми е казвал той).Както Вие знаете "вратичките" в законите така аз поназнайвам някои от секретите на ПВО системите и на летателните апарати. Повярвайте ми - казвам СЪШИТО С БЕЛИ КОНЦИ

128

Анонимен

преди 7 години

157- Както и да е- за да научите ИСТИНАТА, би следвало да сте международен прокурор или пък да сте поне юрист, занимаващ се с международно въздушно право и да сте избран да участвате в комисията, разследваща удрянето на боинга.Ако правото Ви е интересно, има само един законен начин да станете юрист- кандидатствате в юф и влизате като студент в него. Нищо друго не Ви дава законното право да станете юрист- т.е. и 1 милион пъти да четете правните форуми, няма да станете юрист, камо ли- прокурор...

127

Анонимен

преди 7 години

157- Е, и аз имам фамилно родово дърво, което е още по-далеч от Вашето във времето...Освен това- за да защитавате така руснаците, значи или сте бивш руски военен, или сте настоящ руски военен. Кой БЪЛГАРИН И ЕДИНСТВЕНО БГ. ГРАЖДАНИН знае ВСИЧКИ технически спецификации на Бук?Вие да не мислите, че ВИНАГИ И 100% в уикито пише истината, особено пък за военното въоръжение на русия?!ОТ КЪДЕ ЧЕРПИТЕ СВЕДЕНИЯТА СИ за параметрите на Бук- от специализираните сайтове НАТО или от любителските руски форуми?

126

Боби

преди 7 години

До Анонимен 1561. Нямам нищо общо с Русия а поне назад до 1900 година знам кои са ми роднините2. Български Гражданин съм 3. Нямам друго гражданство4. Мразя когато се ТИРАЖИРАТ ЛЪЖИ както в този случай - Че Руснаците Лъжат и Мажат заедно с другите така е но не и в този случай - Прекалено много бели конци има и прекалено много ФИЗИЧЕСКИ данни са по такъв начин изкривени че както се казва триъгълен *** да запуши кръгла дупка5. За България в този форум една дума не съм казал(освен за ГСМ подслу

125

Анонимен

преди 7 години

155- Ще съм Ваш колега само, ако Вие сте български адвокат. Видно от коментарите Ви, Вие не сте български юрист и сте етнически руснак. Не сте ми колега, защото аз не съм руски застъпник. И не само ще се паля, но- ако се наложи- ще се режат и ръчичките на онези, които поискат да се установи друг официален език в България, освен българскияпт език, независимо дали е турски, руски, патагонски, английски,марсиански или извънземен, поняли? Не заплашвайте БЪЛГАРИЯ!

124

Боби

преди 7 години

До Анонимен 153Говорим за Украйна след Маймунарника Колега не се пали толкова

123

Боби

преди 7 години

До Анонимен 151Разсекретени и доставени на Холандия заедно с всички данни от натуралните експерименти проведени от Алмаз-Антей включително високоскоростни видео записи и ако искат надупчената челна част на ИЛ-86 от Полигона на Алмаз-Антей където са правили натурни експерименти - тоест взривиха ракета пред отрязания нос на самолетаХоландците странно не са ползвали тези данни в доклада има препратки към Википедия!?!?!?!?!?