10

Мен

преди 7 години

Ако трябва нашите върховни съдии да дадат мнение по въпроса, то би трябвало да е, че Пипата е съпричинител на престъплението и следва да бъде наказана, защото не е преценила опасността от използването на продукти и услуги на Apple !

9

snorky

преди 7 години

"Адвокатът на Мидълтън заяви, че похищението на личните й снимки я е подложило на силен стрес." - Горкичката...

8

Анонимен

преди 7 години

Защо ли си е сложила личните снимки на една дузина устройства вързани в интернет.Да не си помисли някой,че не иска да и ги гледат хората.

7

Анонимен

преди 7 години

Не знам колко пъти съм обяснявал на момичета, че голи снимки и такива по бельо не трябва да стоят в общодостъпен интернет сървър, езикът ми се изприщи. А оно си рупа ли рупа. Ако човек е достатъчно глупав да го направи, то напълно си заслужава съдбата когато някой ги открадне и публикува.

6

Анонимен

преди 7 години

ами що ги държи там. хм. човека могъл - взел. тия снимки се държат или на страничен компютър, или на флашка, или на диск. може и на дискета от старите. ми така де.

5

бай Иван

преди 7 години

А скоро ще видим ли Пипа как се пипа

4

internetlumpen

преди 7 години

То, щото, в чужбина не може да ги продаде... нали...Така само им се вдига цената. Веднага се сещам за няколко медии, които ще ги лапнат веднага. Ще я видим Пипа... и ... SOON

3

Анонимен

преди 7 години

Овцете няма да се научат, че личните снимки нямат място в облака. Сега гледам и теленора си рекламира кепчъра, където паляка с подигравателен тон иронизира потребителите, че били егоисти, че не си качвали снимките там, щото си били само техни. Демек трябва да останем с впечатлението, че е супер яко личните ти снимки и видеа да обикалят из чужди сървъри... Скоро много народ ще изреве заради тази глупост.

2

Анонимен

преди 7 години

Dano gi pusnat da i vidim kotenceto...

1

Тегоба

преди 7 години

Лелеее и сега хакера , като вземе да се притесни. Мъка , мъкаааа.