18

АЗ

преди 7 години

АЗ НЕ СЪМ ОТ ОПОЗИЦИЯТА НО НЕ ХАРЕСАХ ТОЗИ ОЩЕ КАТО СТАНА МИНИСЪР - САМОЧУВСТВИЕТО МУ Е ТОЛКОВА ГОЛЯМА И ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЕ СЕ ПОКРИВА С НИЩО КОЕТО Е НАПРАВИЛ ДО СЕГА И МИСЛЯ ЧЕ ИЗБОРИТЕ НЯМАТ ВРЪЗКА С ТОВА КОЕТО КАЗА АЗ СЪЩО СЪМ ВЪЗМУТЕН ОТ СЛАГАНЕТО НА К.ГЕОРГИЯВА - БИХ ПОПИТАЛ КАКВИ БЪЛГАРИ СТЕ ВИЕ Б.Б. И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТ МИНИСТ.СЪВЕТ СВЕТЪТ ВИ СЕ СМЕЕ ЗА ТОВА КОЕТО НАПРАВИХТЕ - АКО ГЕОРГИЕВА БЪДЕ ИЗБРАНА ЩЕ Е НАГЛАСЕНО ОТ БРЮКСЕЛ И ПОДЛИВАНЕ НА ВОДА НА БОКОВА -ЗА МЕН БОКОВА Е ПО ДОБРИЯ

17

Един от Северозапада

преди 7 години

Тази държава,, щесе оправи не като се прикачваме към едни или други, независимо дали САЩ, Русия,ЕС или Занзибар и Буркина Фасо, а само с три поправки в законодателството.1.Регистрационенрежим налеките огнестрелни оръжия.2.Промяна института на неизбежната самоотбрана,в полза на отбраняващия се.3.Сумиране наприсъдитепо няколко обвинения, както в САЩ и Турция.Да видим,като осъдят някого, на 103 години затвор, без обжалване, дали втория нямадасезамисли,преди да стъпи на криво?

16

Един от Северозапада

преди 7 години

До пенсионер Напълно поддържам твоето мнение!!!! НО!!! Още на кръглата маса се разбраха, да не се преследват едни-други, стари и нови.Да не си търсят отговорност. Трябва да помниш това време, не беше толкова отдавна.После, в последните дни на управлението на Станишев, даже такъв закон приеха, дане се преследват, за неща, извършени по времена служба,както и за взети решения.

15

пенсионер

преди 7 години

До ЗатворкоАко след всяка смяна на правителство министри влизаха в затвора,нямаше да сме на този хал сега.Комунистите щяха да са напълнили затворите.

14

Антитиквун

преди 7 години

Парцалът си е ***. ГРОП всеки ден достига ново дъно и вече не се и срамува.

13

Анонимен

преди 7 години

Митов, искането на оставката ти няма нищо общо с изборите. Ти си некадърен, недодялан и двамата с мутрата в дипломацията сте като слон в стъкларски магазин! А след провала и на двете кандидатури пак ще обяснявате на клепоухите си почитатели, че международното положение е виновно.

12

Анонимен

преди 7 години

БЪДЕЩИЯТ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА НАТО ЩЕ БЪДЕ ПЛЕВНЕЛИЕВ. ТОЙ МНОГО СЕ ТРУДИ ЗА ТОВА

11

Анонимен

преди 7 години

Този американски чиновник, командирован в България за министър, преобърна света да работи срещу Бокова.

10

Анонимен

преди 7 години

Че той Далай Лама има повече шансове от Кристалина

9

Backboard

преди 7 години

Bravo na humanitarnia internationalen ministar i bulkata mu! :-) - ste imat novi sasedi - semeistva s mnogo detsa ot Afganistan, Irak, Lybia, Siria, Palestina!:-)

8

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До 1984 George OrwellОстави тия надежди таварисшч...

7

Анонимен

преди 7 години

Митов, кога ще привикаш македонския посланик заради подкрепата на македонското МнВР за действията на псевдожурналиста?

6

1984 George Orwell

преди 7 години

Добре де, ако Бокова все пак стане шев на ООН, какво ще и е отношението към България, ГЕРБ и Кристалина????

5

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

За Бокова и Кристалина не гарантирам, но Митов е бъдещият Генерален Секретар на НАТО...

4

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Министър Митов се прояви като един добър дипломат и политик... - не случайно централата на НАТО му е хвърлила око за ръководен пост...

3

Затворко

преди 7 години

Това недоносче досега работи срещу Бокова, а сега е тръгнал с гол *** да търси подкрепа за Георгиева, но няма да го огрее. След като падне това правителство всички министри трябва да бъдат съдени за измяна на България.

2

Анонимен

преди 7 години

Очилатото магаре смъкна с още 20% рейтинага на герб, който вече е под нулата.

1

Анонимен

преди 7 години

Дааааа