19

Димитър Талев

преди 7 години

До Гео МилевЧистите комунисти са ***.Историята го доказа неколкократно.Света призна комунизма за престъпен режим.Какво още ни го рекламирате бе другарю?Не щем ви ни меда, ни жилото.Оставете света намира.

18

ЗзЗ

преди 7 години

Ще вдигат шум и пара и накрая нищо няма да направят. Просто има толкова много пропуски в законодателната система, че не могат да докажат че нието едно от тези длъжностни престъпления е незаконно.

17

Анонимен

преди 7 години

Брава Ванка, ти си пример на модерното западнало общество!

16

Кандидатка

преди 7 години

Чиче, чиче ректоре!Дай и на мен сто бона!Хем ще ги делкаме, хем нямаш представа каква реклама ще правя на Медицинския университет! Ще обикалям екзотични плажове и там ще разказвам на плажуващите колко як е този ВУЗ! Даже ще си направя селфи с тях /много добре изглеждам по бански/ и запис, за да се чува какво им разказвам за МУ. Същото ще правя и в заведенията вечер, и в плажните барове също.По-добра реклама, здраве му кажи!

15

Антитиквун

преди 7 години

Само ГЕРБ може да урежда обществени поръчки. Държавен монопол се нарича.

14

ГЛУПОСТИ НА КУБ!!

преди 7 години

НЯМА ЧЕСТЕН КОМУНИСТ!!!!КАКТО НЯМА И ..."БЕЛ БИВОЛ"!!!!!"КОМУНИСТ"---ТОВА Е ФИЛОСОФИЯТА НА ЗАВИСТТА И ЗЛОБАТА НА ПРИМИТИВНИЯ МОЗЪК НА ПОСРЕДСТВЕНАТА ЛИЧНОСТ !!!!/...И.Бунич/" в"ЗЛАТОТО НА ПАРТИЯТА"

13

Гео Милев

преди 7 години

Спрете все комунистите да са ви виновни! Прочетете в какво са вярвали и за какво са умирали чистите комунисти! Не ония ***, които ги наследиха и извратиха всичко! Сега по добре ли сте, като работите за някой псевдо капиталист, почти без пари и търпейки неговите прищевки и гаври!?

12

ЩО ДА ПРЕСТАНЕМЕ ,БЕ

преди 7 години

"КОМУНИСТ"----ТОВА Е НАЧИН НА МИСЛЕНЕ И ДЕЙСТВИЕ В ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!!!"МОЕТО СИ Е МОЕ-----"ЧУЖДОТО И ДЪРЖАВНОТО --ОБЩО"../значи---...за крадене/!!!!"------ТАКА МИСЛЯТ , ДРУГАРИТЕ ,БЕ...ХА,ХА,ХАААААААААААААА....

11

Анонимен

преди 7 години

До АМА , НОРМАЛНО Е: 12Абе, ПРЕСТАНЕТЕ с тия комунисти бе, ставате направо противни!!!!! Истинските комунисти са ги утрепали още през втората световна война, всичко после е било нагаждачи (не че сега е по-различно) де! Такива ще са и след 1000 години!

10

АМА , НОРМАЛНО Е:

преди 7 години

КОМУНИСТИТЕ --ЗАТОВА СЕ БУТАТ САМО НА ДЪРЖАВНА РАБОТА , ЗАЩОТО ДЪРЖАВАТА ИМ Е КАТО "БАЩИНИЯ"...ха,ха,хаааааааааааВСИЧКО ДЪРЖАВНО ---ГО ИМАТ ЗА "собствено"и ПОДАРЕНО И ЗАВЕЩАНО ОТ ПАРТИЯТА БКП---за ДА ЦАРУВАТ на ДЪРЖАВНАТА СОФРА..... "ЗА ВЕЧНИ ВРЕМЕНА"!!!КАК ДА НЕ ИМ Е МИЛА "ДЪРЖАВАТА " ТОГАВА ,БЕ...ХА,ХА,ХААААААААААААААА...??!!НАЛИ , ТЯ ГИ ХРАНИ И ИЗДЪРЖА....ХА,ХА,ХААААААААААААТОЯ "РЕКТОР"---Е СЪЩИЯ ....КВО СЕ ЧУДИТЕ..??!!!

9

Анонимен

преди 7 години

Да се разбута и около Лиляна балдъра, с лилявото якинци. Баща й като ректор що дипломи й уреди,а представям си какво крадене е. Все пак са партизански потомци, едно време мандри, сега се изучиха, но пак крадат некадъниците.

8

reksi

преди 7 години

то навсякъде е така всеки факултет се владее от кланове, пример щерката на Ванцото е на хранилка във ФОЗ,тоест на подопечен факултет и така си връткат децата, племенниците, да видите във ФОЗ какво е? БАт Ваньо не е единствен всичките му подоопечни гепят и за него и за себе си.... Девиза е " Така и така бълваме армия от безработни поне да им вземаме парите".

7

Анонимен

преди 7 години

Можел взел. това все пак е за 12 месеца,което прави по 5 хиляди и 250 лв на месец.

6

АМИ , ДА..ХА,ХА,ХААА

преди 7 години

МЕДИЦИНАТА ,БАКЕ ........ВЕЧЕ Е "ТЪРГОВСКО ДРУЖЕСТВО"!!!!ПОД МЪДРОТО РЪКОВОДСТО НА БКП/бсп.......ШЕ СИ ПЛАЩАТЕ ЗА ВСИЧКО ,БЕ....!ТАКА ГО Е ИЗМИСЛИЛА , ПАРТИЯТ!!!

5

Блатен тъжник

преди 7 години

Предвид това, че в България образованието е на такова ниво, че приемат куцо и сакато, само и само да си имат професорите работа,одит трябва да се направи на ВСИЧКИ висшиучебни заведения!Смятам, че ще излязат интересни неща

4

Хах

преди 7 години

Добре де , хубаво , шеф си ... сложи си 4000-5000 лв отгоре ,ако си си свършил добре работата. Какъв човек трябва да си , за да си гласуваш 65 бона ей така

3

Анонимен

преди 7 години

Е тука има докуМЕНТИ. ПРИ БЕЛЕНЕ Е ВСИЧКО "СТРОГО СЕКРЕТНО"

2

Смок

преди 7 години

До тук добре. Нека цацаратурата се размърда и самосезира по случая "*** получава 50 милиона евро подкуп при продажбата на БТК". Тогава ще повярвам в правосъдната система у нас. И да герберасти и *** - подкупа идва от мама Ръша и московския карлик.

1

Анонимен

преди 7 години

ДУШАТА НА РЕКЛАМАТА Е В ИЗМАМАТА . От РАДОИ РАЛИН