7

Анонимен

преди 7 години

Окрилени в любовта, живеещи в своята приказка. Магията на която се осланят, изпитвайки копнеж за обич и любов. Давайки в пъти повече. Живуркат на гребена на любовната вълна! Който го. Може го може!

6

Анонимен

преди 7 години

Aко толкова връзваш може да луднеш навремето едно бивше гаже казваше да ти не пука верно е била права но винаги има едни но като се видим из града ни си спомням за нея но тя избра друг живота си е неин аз съм оставил отворена врата

5

Анонимен

преди 7 години

Най-искрени благодарности на писалите и оформилите статията!Още дълго щях да се чудя, КОЛКО малумен и елементарен е изродения Гол ***, ако не бяхте вие! Не се чудя вече и кой спретна ТАКИВА ЛЪЖИ и омота толкова много хора.Слава!И Онзи отгоре ви готви изненади :)))

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 4Има страхотна полза хората да не се обичат, а да се женят по разчет - консултация с психолози за съвместимост - пари.Обединение на имоти / власт.Е, децата, родени без любов са по-малко здрави, по малко талантливи и направо бездуховни. Супер! С времето стават идеални бачкатори, ориентирани най-вече към размножаване и оцеляване. Туй, откъде слизат душите при планирано съвъкупление е такива е "висока" информация, та няма да задълбавам.Който трябва си е направил аритметиката!

3

Анонимен

преди 7 години

Престъпление е любовта да бъде квалифицирана като психическо разстройство!! Тогава хората, които обичат, да бъдат категоризирани като луди ли?! !Нормално е да има психологически последствия за даден човек, ако са наранени чувствата му (след раздяла, несподелена любов и т.н., )но всеки трябва да се справи сам, по естествен начин с болката, ,да я изживее и да я преодолее, и най -вече с много подкрепа, разбиране и любов отстрана на близки и приятели. А не да бъде тъпкан с разни антидепресанти или разкарван по психиатрии. По-абсурдна статия не бях чела!

2

Анонимен

преди 7 години

М, да толкова ще ме отврати от себе си, че повече не мога да го гледам.!. Такива чувства в мен не напират..! Освен, дълбокото ми безразличие към него от момента, когато ми е станало ясно за любовните му похождения. Това е неговата, воля! Така е пожелал. Така да бъде!

1

Анонимен

преди 7 години

С други думи, плащайте на психотерапевти!Това е интимната идея на автора.