39

Анонимен

преди 7 години

работата на шефът на МВР е не да спира престъпността, а да успокоява българите, че всичко е наред... при положение, че нищо не е наред..какво е МВР? Маджо вика РУмен... полицаите пазят властта, знаете ли колко им дреме за българите? Важното е евреите да са добре, българите ще живеят с минаретата - това са фактите, всичко останало е демократичен популизъм

38

Бн

преди 7 години

Стига с тия бежанци! Няма такива! Това са престъпници, влезли нелегално! Как ги проверихте като нямат паспорти? Докога ще заблуждавате хората? Тия пачи след година или две като започнат да извършват атентати кой ще носи отговорност? Кой? Не правете България на джамахирия! Не бъдете толкова наивни! Спрете да се продавате за евромилиони! Не останаха млади хора ! Събудете се ощипете се , осъзнайте се,че сте Българи! Имайте това самочувствие! Депортирайте всички настанени в центровете! Изчистете РБ!

37

Македонският журнали

преди 7 години

Македонският журналист пред NOVA: Българите са като кучетаБългарските действия са провокация. Българите са като кучетата, които искат да отбележат територия от дърво на дърво, така казват - това е наше. Не може да е българско, не може да е ваше, заяви Миленко Неделковски

36

extremist

преди 7 години

За реинтеграцията ще получим "евро бонус, който да изхарчим" ДА ВИ МИНАВА ПРЕЗ ПРАЗНИТЕ ТИКВИ ЧЕ НЕ ИСКАМЕ ЕВРОБОНУС А СИЛНА ДЪРЖАВА ?

35

Анонимен

преди 7 години

Изгонихте два молиона българи, за да докарате някакви ***, които ще ви донесат 160000000. И после? След две години *** ще са два пъти повече, а парите ще свършат и какво ще ги правите? Данъци ли ще плащат, ще работят ли, ще учат ли?

34

Анонимен

преди 7 години

Ама ние не сме прости! Това е национално предателство! Как ще заселвате ***, щото били проверени и са ви дали едни пари! Що на Орбан не му минават тези номера?

33

СССР

преди 7 години

Оставка на ГЕРБ

32

Анонимен

преди 7 години

Те ще си приберат бонусчето а мигрантите ще ги тръшнат на народа да ги дюндюрлика!

31

Анонимен

преди 7 години

Лъжкиня!

30

Анонимен

преди 7 години

Не отваряме врати за бежанци! То просто вратите ги няма.

29

Анонимен

преди 7 години

Защо ли пък никак не й вярвам на тази госпожа? И защо дават пари за всичко друго, но не и за ограда?!?!??

28

Анонимен

преди 7 години

Хил недейте да мислите, че щом се тиражира, че те не искали да остават тук, няма такива, които ще се заселят тук, защото тук са изпратени. Тези хора не са бежанци! Те са организиран джихад, дори и в Германия или Франция не трябва да ги изпращаме, тях като напълнят нали ще напъплят и нас?! Разрушаването на европейските силни държави не само ще ни засегне, ами и ще ни съсипе бързо. От двете страни.

27

Анонимен

преди 7 години

Гнусни предатели и плячкаджии! Как така сирийски семейства и в крарен слуай иракчани! какво общо имат ирачкчаните с бежанците? Сирийски семейства християни или мюсюлмани с по няколко жени, за да ни дктуват да променим закона за многоженството! България не ви е нито ремиковци, нито Белене, нито РМД! Да се проведе референдум по този въпрос!

26

Минувач

преди 7 години

Някой го каза много точно - това е национално предателство. За такова нещо в едни недалечни времена се полагаше разстрел.

25

Анонимен

преди 7 години

Че са малко нашите ***, ами всякаква из мет ще докарате. Прогонихте масово хората, а сега ги замествате с полуфабрикати. Толкова бездарни политици, едни след други...

24

Айде бе, верно ли?

преди 7 години

Аз на хора употребяващи опиати и силни алкохолни напитки не вярвам.

23

Mondiol

преди 7 години

Vsichki bg ministri, bg deputatati, bg premier, bg vladiki, bg patriarh, bg prezident i bg viceprezidenti, tehnite podchineni slugiteli, bg national i bg olimpiiski sportisti, bg partiini klubni lideri sa zaiavili strastno silno euroatlantichesko jelanie da imat novi sasedi bejanci ot voinata v Siria, Irak, Afganistan, Libia - hem da si podeliat razhodite za ohrana, osvetlenie, otoplenie, transport, hrana, drehi, obuvki, ochila, automobili, benzini, garaji, shofiori, nostuvki...

22

Кристалина = Румяна

преди 7 години

С това условие за ветото на САЩ, ФРАНЦИЯ, ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, КИТАЙ и РУСИЯ, Кристалина Георгиева конкурира Румяна желева

21

Факт

преди 7 години

Излагация. Георгиева поставя условия на великите сили.

20

444

преди 7 години

От десетки проверени проверени и заселени сирийци до стотици и хиряди, ако сега не се днигне и малкото останала българщина то това означава , че не трябва да ни има като нация - СЛАБИ!