31

Анонимен

преди 6 години

Познавам майката от малка умно и възпитано момиче.Не плюйте беэ да знаете.Не рискува от хубаво и е напълно нормална.Дано не ви се налага да живеете със съпруга й

30

Анонимен

преди 7 години

Сещам се за една реплика от Тери пратчет-Сър, тези момчета ми се струват доста наежени.- Е, да , ама сега след като вече кражбата е станала.Обзалагам се, че преди това придремвали и са си казвали - кой пък ще тръгне да я краде тая *** питка, като тук има стражи?

29

Анонимен

преди 7 години

10 откъде"ако е бил много читав майката е нямало да се развежда". Познавам жени които се ожениха и направиха деца, с цел да се разведат, а децата им трябваха за да манипулират съда. какво грижовни майки са. Майката може да се развежда, защото си има любовник, пък да иска да задържи детето - представи си.факта, че майката отвлича детето показва, че не е много читава. сега трябав да се намеси ИНТЕРПОЛ.

28

ben

преди 7 години

Ренито, не четеш ли, тая я е пернала съчмата да яде сурово и да подяжда животните, съответно трезво мислещият и съпруг правилно и е теглил една, но явно лудоста в резултат на системно недохранване е била твърде напреднала. От всичко най-много ще пострада горкото дете...

27

reni zlateva

преди 7 години

В това семейство е имало доста проблеми. Сама жена да тръгне с малко дете???Тя не е тръгнала от хубаво. И двамата съпрузи си знаят защо се е стигнало до тук.

26

Анонимен

преди 7 години

хайде, холан, то всякаква гмеж се премъкна през границата без документи, сега се хванали за една майка без декларация от бащата. Ако е бил много читав, нямало е да бяга жената.Моя приятелка се разведе и онова животно нито веднъж не даде разрешение на детето да отиде на екскурзия в чужбина със съучениците си. От злоба, че тази дето го хрантутеше най-после се опомни и го заряза.

25

До 23

преди 7 години

Една слаба жена около 30 кг. най-вероятно е болна,защото това не са нормални килограми за възсратен човек,ако не е някакъв слаботелесен лилипут 140-макс 150 см. Нямам против суровоядите,стига да не ми навират доводите си,но всеки знае,че ако не замества животинските продукти с конкретна диета,на организма започват да му липсват определени вещества.А това води не само до слаботелесен вид, но и до някои психични разстройства като депресия и т.н.Прочетете и за вредите, не изтъквайте само предимства

24

Анонимен

преди 7 години

аз съм жена,но напълно подкрепям бащата,никой не може да му отнеме праватааз също имах период,в който ограничавах храната,паднах до 49 кг при ръст 1.68трябва да ви кажа,че това е едно вманиачване и ако не ме бяха ПРИНУДИЛИ да взема мерки,днес нямаше да съм живатази жена да е 35 кг---в момента тя дори не осъзнава какво правитя е на границата на живота, а вие я защитаватемолете се да я намерят и да я лекуватдано детето е добре,докато я върнат

23

Аз

преди 7 години

Голям смях! И пет коридора да им направят, граничните полицаи като не си вършат работата резултатът ще е същия. Какво значение има коридорът за международни или за вътрешни линии ли е със съвестно извършената проверка на документите?! Или проверяваш или не. Щели да искат, ама само искат, а не работят върху качественото изпълнение на задълженията си. Глупости на таркалета.

22

777

преди 7 години

100% има замесен мъж, който жената е намерила в интернет!

21

Анонимен

преди 7 години

Има българско дете, напуснало страната с родителя, който основно се е грижел за него от раждането. Дали са били некъдърни, или някой се е смилил над нея и си е затворил очите, няма как да разберем със сигурност - ако наистина е лабилна, вероятно са помогнали; ако са помогнали - преценили са, че има защо да поемат такъв риск.

20

Анонимен

преди 7 години

МЪЖА И МОГЪЛ ДА Я ИЗЛЕКУВА ОТ СУРОВОЯДСТВО ЯДСТВО. С ПЕЧЕНИ ЯБЪЛКИ С ЗАХАРОСАНА КОРИЧКА. Ама има нещо друго в която е причината.

19

Lora

преди 7 години

На летище София граничните полицаи са много внимателни когато става въпрос за деца. Аз често пътувам с децата без съпруга ми и винаги документите ни се проверяват много внимателно, пълномощните се снимат, проверяват в системата дали няма забрана за наускане за децата.

18

Анонимен

преди 7 години

Мъжа и ,и той сигурно има психо проблем . Но ако е на служба няма да му проличи. Варненската граница има много пробоини. Най много са правени от Другарете и Таваришците. ОТ опит го знам. ги

17

Анонимен

преди 7 години

Дано нямаш деца и жена, драги. Много си зле...или и ти си практикуваш домашно насилие като средство за отпускане на напрежението и знаеш, че няма кой да те спре в "радостта' ти? Интересно, интересно. Не ми се обяснявай. Това за пред теб ще трябва като информация...

16

Анонимен

преди 7 години

Не го е притеснявало, че е стресирана и не се чувства ОК докато си е стояла вкъщи 5 години да гледа детенцето, изведнъж решава, че е луда, когато реши да си гледа детето другаде. Жена, която има проблеми с излизането, няма да хукне към чужбина с детето от хубаво.

15

Анонимен

преди 7 години

24, дори да познавам жената не бих казал. Като ремсист на разпит ще мълча. Успех й желая. Господ да я пази и закриля...А теб какво те засяга, да не си милият окаян съпруг...Не само аз й симпатизирам, драги.

14

Анонимен

преди 7 години

Жената не е луда или наркоманка. Една слаба жена около 30 г. Нормално е да е по-изпита в лице. Неяденето на млечни продукти и месо води до по-слаботелесен вид. Стига се спекулирали. В България институциите не работят при домашно насилие дори и над дете, всичко е фалш и процедури на хартия. Ясно е от какво бяга...поредният нещастен и озлобял български мъж, който си го изкарва у дома..

13

Анонимен

преди 7 години

само не ви разбирам евтините номера да почертавате,че жената си има собствен режим на хранена. Настройвате обществото против вегани и т.н и ги изкарвате болни, но никой не подчертава,че терористите или всякакви психота са хапвали пържоли да речем. Не съм вег, просто се дразня на евтините ви новинарски трикове

12

Анонимен

преди 7 години

Как ще се качи на турския самолет без да има определено място за сядане!? Или се е возила правостояща ?