83

Анонимен

преди 7 години

Изцъклената от кариеризъм Сталинка потъпка достоинството на България, с кандидатурата си за участие в галопа. Тя няма да стигне и 10-то място в класацията. Защото и комисията вижда чертите и. Освен, ако по новите закони на геополитиката, мястото и не е вече уговорено. Но защо бяха тия к.венски изгъвки, като можеше още от началото да я представят?! Някакви морални съображения? Е, няма начин, просто маала, прованс.

82

Анонимен

преди 7 години

единствено радостно е това, че тая от кариаризъм си прави собствено харакири, аре да и е честито, а за нас остава срама от гнуснити ни политици

81

Хайтов

преди 7 години

До АнонименЗащо няма и по какви причини кандидат на герб?Търсят му мандра за обиране и тогава ще излезе от мъглата

80

Анонимен

преди 7 години

след изборите , ще разберете кой ще е президента на герб , невероятно но факт

79

Анонимен

преди 7 години

Поредната българска простотия .......Тази за цялото си време в администрацията на ЕС какво направи за България ...когато у нас имаше земетресения, пожари и наводнения ... тя си развяваше гащите из Азия ...България е една от най засегнатите държави от бежанската криза ... КАКВО НАПРАВИ ТЯ ЗА БЪЛГАРИЯ ???Едно НИЩО !!!!Каририска !!!

78

Анонимен

преди 7 години

Според руските медии Бойко взел петдесет милиона долара подкуп за сделката с виваком

77

Анонимен

преди 7 години

takawa izlagaciq pred sweta!!! а тая кристалина няма ли малко срам,няма ли достойнство!!! да излезе срещу българка!!то бива кариеризъм!!! невиждано!!

76

Анонимен

преди 7 години

Лицето на снимката - без пол и национална принадлежност... Движено само от власт, алчност , приведен гръб и изпълняване на заповеди.

75

Анонимен

преди 7 години

izdiganeto na Staliniskata e otgovorat na Boiko za problema s reaktorite. Irina bese iztrguvana ot Borisov. no na Zapad horata ima mnogo silno 4uvstvo da boikotirat ne4etnoto, podloto i svinskoto.anonimnoto glasuvane e edna ot garanciite 4e nemojes vs4ki da zavedes na pe4eni semki v Bankia

74

Анонимен

преди 7 години

Продължавайте да вярвате на "демокрацията"!Само си дайте сметка за това - дели ни месец до изборите за президент на България. Защо няма и по какви причини кандидат на герб?Вие вярвате ли, че това не зависи от външни фактори, вие вярвате ли, че вие избирате, вие мислите ли върху това защо е задължително да гласуваме за недоразумения?Вие вярвате ли в "социологически проучвания"?

73

Анонимен

преди 7 години

За съжаление който заеме този пост дори да е честен човек впоследствие става нечестен поради огромния политически натиск на САЩ. На този пост всички стават марионетки на САЩ които не станат не се задържат дълго там.

72

Анонимен

преди 7 години

Такъв позор България не е изживявала в цялата си история. Дори след Ньойския договор не сме били толкова унизени като народ. За пръв път в моя живот ме е срам да се нарека българка. От днес официално България може да бъде наречена КОЛОНИАЛНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. Както се казва - честито на печелившите. Казвам го с огромна болка и тъга.

71

Анонимен

преди 7 години

Ами той утре така ще реши, че не подкрепя жена си и ....щото било тежко решение! След вота на недоверие дано му олекне, че и на нас!

70

Анонимен

преди 7 години

След като депутат от думата призна, че са купили половината български политици на ББ не му остана друго освен да смени купената с некупена.

69

ЧИЧО ОТ СЕЛО

преди 7 години

ДАНИЕЛЧО, КОГА СТАНА КАЛАЙДЖИЯ, КОГА ТИ ПОЧЕРНЯ З......!

68

Анонимен

преди 7 години

Българите можем само да се гордеем,че страната ни може да извади две,толкова силни кандидатури на жени, за престижния пост-шеф на ООН.

67

Анонимен

преди 7 години

Долно същество без капка срам и грам морал. Но явно това са новите ценности.

66

Анонимен

преди 7 години

Нищо не става от това просто племе. После Миленко ви бил виновен ...

65

Анонимен

преди 7 години

Кристалина - Swiss Army Knife manстава и за мвф, ес, оон, президент

64

Хигс

преди 7 години

Тази баба освен 'йес сър' и да тропва хорца друго може ли,абе урвенска работа се получава след като държавата се управлява дистанционно от една група презокеански хамбургери!Ех Митоффф Митоффф сега Кристалина ще вика 'йес Сю'и резила ще е пълен!