100

Красимир Кънев

преди 7 години

Веднага може да попълним бройката с "шведите".

99

Анонимен

преди 7 години

Ако някой е чел "Пътеводител на галактическия стопаджия", разбира идеята на "колонизацията" на Марс. В случая би излязло по евтино, по практично и по разумно да се изселят нормалните хора от Земята, но не на Марс, а някъде по далеч от Слънчевата система!

98

Анонимен

преди 7 години

Това е сериозно, видях НЛО във въздуха както си бях на балкона и гледах посред бял ден. Точно срещу мен беше и с просто око не се виждаше. Светлина която излъчваше беше като на звезда и както си летеше спря и постоя около минута на едно място.След това рязко тръгна в посока север и летейки изчезна. Ако тази статия се беше появила по-рано щях да спра НЛО-то и питам зелените човечета как летят, те щяха да ми разкрият тайната, щях да я продам и сега щях да съм най-богатия човек на планетата. Язък!

97

Анонимен

преди 7 години

FLATH EARTHдруже, и аз винаги съм се чудил, по колко тона въглища изгаря слънцето за една секунда?

96

Анонимен

преди 7 години

Проблем не е човешкият организъм да се приспособи на Марс, а обратното. Предвид по-малкото притегляне на Марс трябва много по-малка мускулна маса, за да държи тялото функционално. Ако обаче такова "марсианско" тяло кацне на земята, няма да има достатъчно мускули, за да издържи на земното притегляне. Физиологичните параметри на дългото пътуване в космоса, за влиянието на гравитацията са обект на многогодишни изследвания на МИР и МКС.

95

Анонимен

преди 7 години

да пратят хора на Ганимед - там има кислород.

94

Анонимен

преди 7 години

До 99С тази разлика, че астронавтите на Аполо не са стояли МЕСЕЦИ във безтегловност, отделно Луната има гравитация макар и слаба. Защо коментирате неща от които нямате идея? Няма технологично напреднала държава която да успорва кацането на Луната понеже има стотите доказателства без дори да броим снимки и видео матеряли.

93

Анонимен

преди 7 години

А през това време руските милиардери се чудят къде да се напият пак.

92

Анонимен

преди 7 години

Куриосити е заснел съвсем нов паметник а. Македонски на марс..

91

Анонимен

преди 7 години

Сметките не излизат ако интервала е на всеки 26месеца и то с много! За да може да се достигне 1 мил. Души за 100 години с кораб превозващ 100 души трябва следващите 100 години на всеки 3 дена да излира ракера със 100 души!

90

Анонимен

преди 7 години

До Ген полк ГадорянЗакъснял си. вече има написана такава книга и съм я чел като дете, фантастика, криминале, мистерия. За съжаление не си спомням нито заглавието нито автора но със сигурност има такава книга.

89

СМЯХ

преди 7 години

Този проект е копиран от нашите роми телефонни измамници .Ще съберат по 200 000 долара от калпак и после фбр ще ги търси .Щом има и БГ ром в екипа на американците е ясно . Ще има нов филм *Ужилването* .

88

Jana

преди 7 години

Можехте да проучите и инженерите,които се занимават с проекта и да отбележите в материала,че един от тях е българин и само може да се гордеем с него.

87

Анонимен

преди 7 години

Край! България ще стане пустиня! И кой ще мамят??? Траур!

86

А1

преди 7 години

Ако, в рамките на 100 год. не се сомоунищожим или пък, ако природата не реши, че достатъчно дълго ни е търпяла, то без съмнение следващата крачка на човешката цивилизация ще бъде усвояванено на нашата Слънчева с-***.Но, за тази цел първо ще ни е необходим нов източник на енергия, нови двигатели работещи на нов принцип, антигравитация, електро-магнитно поле защитаващо кораба от космическа радиация и микро астероиди и т.н. и т.н.....А, желаещи ще се намерят!

85

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Мечтая си за Първа шведска колония на Марс. Е така вече ще има интеграция ;)))

84

vivian

преди 7 години

Няма как да стане. Причината - изключително ниско атмосферно налягане.

83

Сандо

преди 7 години

.... всъщност като се замисля сигурно 1ва може би ще е Лили Иванова

82

Сандо

преди 7 години

най накрая имаме шанс да се отвървем от Ромите

81

bg

преди 7 години

Досега пращали ли са животни към Марс за да наблюдават здравословното им състояние? Досега човек не стигал по-далече от Луната и не се знае какво ще е въздействието на радиацията върху човешкия организъм.