239

Бай Иван

преди 7 години

Полуграмотен сръбски агент от тайните служби.Явен парашутист от комунистическо време.Като му чета словосъчетания прозира неадекватност ,просташки изрази,а за журналистиката му е излишно да правя квалификации.

238

норд

преди 7 години

Вижте му погледа-този човек е на хапчета,сигурно вечер си гризе ноктите и се тупирва пред огледалото.Много лабилна персона-дебел и гнусен!

237

Константин Български

преди 7 години

Е оди акай на камен,дебел неосъзнат никаквец! България е била държава на три морета тогава когато твоето семе е било у гащите на српските селяни от Нишко или от Албанско! България е била,е и ке биде кога от твоите уста веке не излизат *** и от тее не остане и помен! Ти не си маке а ***!

236

Анонимен

преди 7 години

О, неразумни юроде! Сръбска чафка ти е изпила мозъка?

235

Омерта

преди 7 години

Динко иде , Миленко бега на Корфу , као неговите любави срби през првата светска , ей го , у полето веке ...

234

Анонимен

преди 7 години

Никакъв ЕС, докато не въведат българските учебници по история в основните училища. Никакъв договор за добросъседство, докато не спрат да ни крадат историята. Никакви компромиси!

233

selfish

преди 7 години

До кога ще го въртите този тип из новинарските сайтове? Какво е казал и за кой го е казал много ми дреме. То е ясно че медийните сайтове търсят посещаемост и като му лепнат поредното безумно видео и всеки почва да се възмущава. :D

232

Един нещастен, луд

преди 7 години

човек е този, не мога да разбера защо се вторачват в несвястните му думи, той е неадекватен. Македонците действително трябва да са много зле, ако позволяват точно този човек с неговите липси, да ги представя...Би трябвало да си го скрият някъде, и учтиво да потулят работата). Както и май стана)

231

таschшак

преди 7 години

Забавлява ме,голям майтапчия е тоя миленко.Нашите комици ряпа да гризат.

230

Анонимен

преди 7 години

Не ни занимавайте с тоя цялата им държава е от *** щом се мислят за македони една капка кръв не са проляли в сражение ще дойде и този момент и винаги ще са губещи !!!

229

....

преди 7 години

Просто и ядно:-Защо не се занимавате с мене ами с македонците.Какво имаш пред вид миленко?Скопската влада?

228

Хипотеза

преди 7 години

На вас ви трябва и постоянно сте в някаква асоциация, пакт, който е губещ. Как успявате да влезете все на губещата страна, това е ваш талант на губещия"За това е прав колкото и да боли.

227

Наблюдател

преди 7 години

ох леле чудя се да се смея ли или да плача. Тоя що не седне на някой улица да проси, че му отива- мяза на просек. Явно не му плащат добре за глупостите, които говори.

226

Петър

преди 7 години

Какво му давате трибуна на този, това ли са ви новините, дреме ни какво плямпа този.

225

Анонимен

преди 7 години

Не ми пука за новината . Млади българи , махайте се от тази *** бг ... Не работете на промоция за бг рободателите !!! Навсякъде на запад е хиляди пъти по-добре !!!

224

Стоян Шиков

преди 7 години

Да ревеш ли да се смееш ли! Българи срещу българи, нищо ново под слънцето. Ама тези българите от македония ще чупят тъпометъра направо. Жал ми е за такива хора! Целта на цялото упражнение да ни скарат с нашите братя от македония, но толкова *** не сме. Лекичко кротко този може да си го понатупаме, сръбско ***.

223

Анонимен

преди 7 години

този до 3 мсеца ще бъде убит

222

Анонимен

преди 7 години

Na teb dqdo ti ili e syrbin ili bulgarin mozyk promit.50 godisna iskustveno syzdadena jalka dyrjava Makedonia

221

майнатаму

преди 7 години

Мани го тоа.Властите скопски разбиха плочата и пратиха тоя умник да замаже гафа.За умаловажаване на станалото.ако ще го отнася някий да е този не ща стник.Да ама не.Вярвате ли че ще блъска любовта си ,стар джип до чукарите.без пари.Ами!

220

Веселяк

преди 7 години

Това е техния "Митьо Пищова",просто темата му е друга - на нашия е много по смислена..и по вярна..