9

1488

преди 7 години

Ромите са станали вече прекалено нагли. Не сме длъжни да търпим нападките в собствената ни страна.

8

Защо са арестували

преди 7 години

човека, който е свършил тази работа, която трябва да върши полицията?В друг сайт преди малко съобщиха, че в Германия полицията е застреляла баща, който с нож се нахвърлил върху 27-годишен негодник, изнасилил 8-годишната му дъщеричка. Насилникът бил жив и здрав.Докъде се стигна в Европа! Силите на реда арестуват или направо трепят онзи, който въдворява ред или раздава заслужено правосъдие - а хората изземат тези функции на институциите, защото те не си вършат работата!

7

Нарушил е традицията

преди 7 години

В древни времена, на непоправимия сквернословец са му отрязвали езика.В онези времена е имало ред, справедливост и всеки си е знаел мястото.

6

до 14

преди 7 години

Има пневматични пушки,които могат спокойно да те убият,но тази не е била такава.Прочети нещо по темата и тогава обобщавай за всички!Пък това с което стреля не е само от олово,а има и още съставки като антимон и други нещица,но това е цяла наука и не смятам да те ограмотявам!

5

Анонимен

преди 7 години

Какво прострелване, аре оправете си заглавието. Това е пневматична пушка, стреляща с меки оловни капсули. Това ако те удари прави само синина и то не винаги. Единствено може да изваде око, ама трябва да е доста точен стрелеца, което е невъзможно при тези пушки или пък да стреля от упор. Полицията да влезне и да оправи нередностите в ромските махали вместо да обясняват, кой си бил получил заслужено наказание. В днешно време е мечта да си бежанец или ром ил някакво малцинство.

4

Веско

преди 7 години

А не трябваше ли заглавието да е: Нагло ромче псува и заплашва. Отведено в педагогическа стая. Родителите ще прекопават градинки две седмици.

3

Ханс

преди 7 години

Ми то 100% на 'стрелеца' му се е разминало тъй леко щото и той е от боята, аз поне българин да държи пушкаджийница и преди 88-*** не съм виждал.

2

Анонимен

преди 7 години

В Симеоновград,няма ромска махала.Там има Българска махала.

1

Анонимен

преди 7 години

MNOGO DOLNA DRJAVA I DOLEN NAROT .