88

Анонимен

преди 7 години

КОГАТО УОРЛИК ЗАПОВЯДА НА БОКО ДА ПРЕКРАТИ ПРОЕКТА БЕЛЕНЕ, ЗНАЕХА, ЧЕ БЪЛГАРИЯ ЩЕ БЪДЕ ОСЪДЕНА ДА ПЛАЩА, НО СЕ ПРАВЕХА НА МЪЖЕ. КАЗВАХА, ЧЕ АРБИТРАЖЪТ НЯМА ДА ПРИСЪДИ НИЩО НА РУСИЯ, ЧЕ ЩЕ СПЕЧЕЛИМ ДЕЛОТО И ПР.- СЕГА - ПРЪЦ. НАЙ-ВИНОВЕН Е БОКО, ЗАЩОТО ДОСЕГА ЦЕНТРАЛАТА МОЖЕШЕ ДА Е ПОСТРОЕНА, А ТОЙ Я ПРЕКРАТИ. СЕГА НЕКА ДА ВЪРТИ ОПАШКА ПРЕД ПУТИН.

87

Анонимен

преди 7 години

Мечти......мечти........мечти.......

86

Анонимен

преди 7 години

А този призив да не е заповед.Путин със сигорност се е исплашил.

85

Анонимен

преди 7 години

А БЕ БОКО-нали щеше да им сваляш самолети.

84

dano

преди 7 години

USA DEMOKRATIZIRA SEVERNA KOREA ISKAM DA VIDIA RESULTATA В съобщението се отбелязва още, че проведените до момента успешни изпитания са дали възможност Пхенян да усвои напълно технологията за производство и използване на вещества в необходимото количество за определени цели. И съответно Северна Корея ще може да въоръжи стратегическите си ракетни войски с ядрени бойни глави за поразяване на различни цели.

83

Анонимен

преди 7 години

,,Борисов към Путин: Да смъкнете лихвата по дълга на НЕК'' - а дали точно така го е казал нашият,, вожд '' ?!

82

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 88Абе, ти от Марса ли падаш? Че то за бензиностанция може да се нарочи Норвегия, която въобще започна на нещо да прилича едва, като откриха петрола около границите си! А краварията случайно да е нещо друго? Че те ВЕЧЕ НИЩО НЕ ПРОИЗВЕЖДАТ, ВСИЧКО СИ ВНАСЯТ ОТ КИТАЙ!!!!!!!! Ха-ха-ха-ха....на краварите 80% от БВП са финансови и всякакви други услуги!!!!! Да не говорим за арабските страни! А Русия беше тръгнала да си разрушава промишлеността, но слава Богу се спря....ТЯ СИ ПРОИЗВЕЖДА

81

ТЪПО

преди 7 години

Една критика към Борисов - Министъра на Енергетиката на Република България , не знае колко пари струва един Киловат ток за Народа . Тя си мисли , или са я подвели че струва 13 стотинки .Изказването и беше във връзка с кражбите на ел.енергия .С такъв Министър не се работи , цената на 1kW e 19,4 стотинки .

80

Анонимен

преди 7 години

Глуппакът на колене пред Императора.

79

ognyanz

преди 7 години

"За бъдещи съвместни енергийни проекти"? Кого ще лъжеш, Бойко. Достатъчно е от правителството на САЩ пак да дойде някой, и ще да почнеш да се хвалиш, че си спрял всички съвместни проекти с Русия. Жалка работа сте.

78

MAKEDON

преди 7 години

Abe...... Bolgai vie imate um ili nemate tolku pari da mu dadete na Putin.... NE mu davajte sto vi moze NATO ve brani EU ve hrani.......

77

Анонимен

преди 7 години

Като се раздели на калпак не е много .

76

бг

преди 7 години

Който се хване да работи с руснаци ,нищо добро не е видял !Трябва да изчистим бакиите надробени от престъпниците, изменници Първанов, Станишев и Овчаров ,които следва да влязат в затвора и вече да внимаваме с кого и как работим !!

75

Анонимен

преди 7 години

За съжаление,от обвивката не можеш да съдиш за съдържанието.Измама.

74

мажуга

преди 7 години

"Мъж" ,който се моли като кученце :Ако ти поискам,дал ще ми дадеш?!

73

Анонимен

преди 7 години

трудни за коментиране статии от толстоидите. Кутев и той не знае какви опорни точки да спуска, работодателя му не му обяснява какво става и защо го е поел и отпред и отзад...

72

Анонимен

преди 7 години

Все още не разбира, че каква да бъде лихвата не зависи от президента. Смята, че както тук може да прави каквото му скимне така е навсякъде. Така е като си прочел само една книга през живота си.

71

Анонимен

преди 7 години

Великата руска империя не е била 100% зависима от продажба на нефт и газ. Сега не са по различни от арабските ***, нямат никаква друга индустрия освен да вадят бензин и да го продават. Така велика империя не се става, само скапана бензиностанция.

70

Revolution_

преди 7 години

За съжаление СССР разби една велика империя като руската. В момента Русия не е и малко от онова което е била великата Руска Империя и се е борила с турските варвари.

69

Анонимен

преди 7 години

Лихвата няма да ти смъкне бе тавариш ама ако му беше пратил оная кривоустата да и беше пуснал нещо между бузките можеше и да свали 1 % по милост! Така се прави тавариш! Владимир с мъжки ду.ета не се занимава само с Женски!