18

Ицо

преди 7 години

На мен ми харесва. Ще гласувам за него. Да разцепи партиите дано.

17

КАТебергия

преди 7 години

Никак не е независим ,но зад него стои най-монолитната и сигурна подкрепа- ДПСГЕРБ ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ НА ПЪРВИ ТУР

16

ГЛУПОСТИ НА КУБ!!

преди 7 години

ОТ ОПУСТОШАРСКИ --ПЕЧЕЛИ ЕДИНСТВЕНО АБВ!ТАКА , КАЛФИН ОТИВА НА БАЛОТАЖ , СРЕЩУ КАНДИДАТА НА ГЕРБ , КОЙТО ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ЩЕ Е НЯКОЙ ВЪН.МИНИСТЪР ,....КАТО КАЛФИН!НЕ СЕ ЗАБЛУЖДАВАЙТЕ --КАЛФИН Е МНОГО ВЕЩ ВЪВ ВЪНШНАТА ПОЛИТИКА!!СРЕЩУ НЕГО ---ТРЯБВА СИЛНА ФИГУРА!!!!"ПАРАШУТИСТА-ПИЛОТ"-----е по гол *** във външната политика!!!

15

Анонимен

преди 7 години

Орешарски е мюрето на Герб и Пеевски, който пък заработва за Борисов открай време. А зад Орешарски и Пеевски, както се знае , е Доган. Игри, игри....с цел отклоняване на гласове от Радев, защото срещу него няма компромати.

14

Аз

преди 7 години

Те нарочно из камерите се навират за да не забравяме ,че е изконно наше право да гласуваме.И сакън тях да не забравим.Ушите ми се продъниха на миналите избори да слушам-предател си ако не гласуваш,негласувайки гласуваш за другите!И все такива,А,кои са другите като всичките сякаш една майка ги е раждала и от една гръд са сукали.

13

кмета на Симитли

преди 7 години

До СТРАНДЖАТААэ *** генералче сефтосах,сега си ти на ред.

12

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТАЦветомир П като ти плати това ли ти каза да ментиш

11

Анонимен

преди 7 години

Орешков кандидат? Очевидно е подаръче от Пеевски за неговия приятел и колега Борисов...... 'Шпигел', къде си????

10

Ха-ха

преди 7 години

*** гербаджийски похвати :)) Колко плюха по Орешарски, а сега му издигат кандидатурата, уж чрез инициативен комитет. Тези ДС-арски номера са добре познати :)))

9

Анонимен

преди 7 години

Кандидатурата на Ореха е с цел да се разцепят гласовете за ген. Радев. Ха познайте от три *** без налучкване, кои стоят зад това.

8

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

На 13-ти съм за риба... - няма да има балотаж...

7

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Голем кеф... - трески хвърчат от дънера на Позитано... - калфи, генералчета, орехи и татянчета... - цепят дърва за зимата...

6

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Нека честитим новата длъжност на г-жа Йорданка Фандъкова... - да и пожелаем крепко здраве и да изкара два мандата...

5

Анонимен

преди 7 години

по-скоро е подарък за Калфин, обаче още малко ако се разроят току изтърват всичките двоухи балотажа

4

Анонимен

преди 7 години

ПРАСИМИР ЩЕ Е НА БАЛОТАЖА.

3

Бойко

преди 7 години

Кандидатурата на орЕха е добра- устройва ме отлично! Успех,орЕх в харченето на бесепарските пари,успех в каузата за проваляне на недъгавите червенушковци!

2

Vulpes

преди 7 години

А още по голям подарък за всички гласоподаватели ще е да те видят зад решетките заедно с много твои колеги от минали и сегащно управляващи!!!

1

vse edno:

преди 7 години

какви сфери, какво влияние, какви избори бре....на свестните хора им омръзна да ги занимавате със себе си, господа и госпожи политици. Гнус ме е от вас, срам ме е че ви има. Като износени изтривалки сте, никой не ви забелязва вече! Така ни омръзнахте, ама де да идем...създали сме нещо и въпреки вас се борим да оцелеем и да го оставим на тези след нас.